Energetix s-a lansat în Turcia. Sfatul președintelui Energetix pentru un nou distribuitor: Să fie mereu persistent și să se țină de treabă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

bratara energetix

Roland Forster și compania sa germană Energetix s-au lansat pe piața din Turcia, cu bijuteriile lor de designer, care încorporează magneți permanenți de înaltă calitate. Lansarea companiei a avut loc la Istanbul, la eveniment fiind prezent și Roland Forster, CEO și unic acționar al Energetix din 2007.

Cu acest prilej, Forster a dat un interviu pentru The World of Direct Selling, din care vă redăm câteva fragmente:

The World of Direct Selling: Ce v-a adus în industria vânzărilor directe și când a fost asta?

Roland Forster: Am fost întotdeauna fascinat de ideea de a organiza vânzări direct de la dezvoltarea de produs până la clienții finali și de a elimina intermediarii, cu scopul de a crea un proces de afaceri mai optimizat, care să permită un răspuns mai bun la nevoile și dorințele clienților. Am început de fapt în 2001, cu un an înainte de a stabili Energetix în Germania.

The World of Direct Selling:  În opinia dumneavoastră, care sunt principalii piloni ai Energetix?

Roland Forster: Afacerea noastră se bazează pe două aspecte principale: aducem bijuterii exclusiviste pentru clienții finali prin intermediul distribuitorilor independenți. Și oferim oportunități suplimentare de angajare, deoarece distribuitorii noștri sunt capabili de a beneficia de o sursă suplimentară de venit prin gestionarea noilor distribuitori pe care i-au adus în companie.

The World of Direct Selling:  Știu că ați mai fost în Turcia înainte. Ce v-a atras cel mai mult?

Roland Forster: Sunt convins că Turcia va juca un rol important în economia Europei. Turcia este, de asemenea, o țară frumoasă, cu multe aspecte și oportunități. Nu e de mirare că este una dintre cele mai populare destinații de vacanță și veți dori să reveniți aici. Și angajații noștri turci de la sediul nostru din Germania abia așteaptă să vadă cum se va dezvolta Energetix în țara lor de origine.

The World of Direct Selling:  Dacă ar fi să sponsorizați pe cineva pentru Energetix Turcia, care ar fi recomandările dumneavoastră pentru el/ea?

Roland Forster: I-aș spune același lucru pe care l-am spus tuturor distribuitorilor noi de peste tot din lume: să începi cu bijuteriile de designer este foarte simplu. Puteți începe să câștigați cu ușurință bani de la început, fără multă pregătire. Al doilea sfat al meu este să fie mereu persistent și să se țină de treabă. Toți distribuitorii noștri de succes lucrează după aceste principii. Orice carieră, până la nivelurile cu venituri superioare, este posibilă dacă urmați aceste recomandări cu angajamentul corespunzător.

Sursa: The World of Direct Selling

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar