Edy Ardeleanu, primul posesor din România al unei mașini MonaVie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

edy ardeleanuÎn paginile MLM News am mai vorbit despre una dintre recompensele cele mai tentante din network marketing: mașina. Ei bine, vă informăm că cel mai recent beneficiar din România al unui astfel de bonus este unul dintre cei mai respectați lideri, Edy Ardeleanu, nivel de Smarald în MonaVie.

Ce trebuie să faci ca să primești un astfel de bonus? Un rulaj săptămânal de minim 4.000 de dolari, vreme de minim trei săptămâni.  E greu? E ușor? Edy Ardeleanu a dovedit că se poate, deși unele persoane din jurul său nu au crezut. “I-am arătat unui cunoscut înregistrarea video a evenimentului organizat la Constanța cu ocazia lansării oficiale a companiei MonaVie, iar acesta mi-a spus Sincer nu am crezut vreodată ca vei ajunge la nivelul ăsta!”  – povestește el.

Dacă vă întrebați ce mașină conduce acum primul Smarald MonaVie din România, este vorba despre o Toyota RAV4.

“Te-au păcălit”, i-a spus un alt cunoscut, când a văzut noua mașină, “dacă era o companie serioasă îți dădea o mașină nemțească!”  🙂

“Nu, nu m-a păcălit nimeni, acesta este modelul ales de mine. Compania mi-a virat 4.000 de dolari și dacă îmi mențin rulajele va continua să îmi plătească ratele contractului de leasing. Așa că dă-te din calea ta și vei putea beneficia și tu de șansa asta! Orice e posibil, trebuie doar să vrei!” –  spune Edy.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar