Educația continuă în MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

continuing_education_crop380wNu de puține ori s-a scris despre educația și dezvoltarea personală cu care vine la pachet construcția unui business în sistem de network marketing. Un astfel de material vă recomandăm astăzi, scris de Tátrainé Szilágyi Ágnes, business management coach, Director Internațional Academia CaliVita.

Foarte multe persoane încă asociază educația și învățatul cu copilăria. Însă conceptul de educație continuă și ideea că fiecare dintre noi suntem rezultatul experiențelor acumulate în timpul vieții ne sugerează exact contrariul. Într-adevăr, educația înțeleasă în acest sens nu este leagată de o anumită vârstă: este ceva ce poți practica în orice moment. În plus, toți dintre noi care vor să reușească și sunt hotărâți să accepte provocările profesiei și activității noastre trebuie să fie pregătiți și dornici să învețe, să se educe și să se dezvolte personal în permanență.

MLM-ul este o afacere care oferă nenumărate posibilități de învățare și dezvoltare personală. – scrie Tátrainé Szilágyi Ágnes.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar