Ediție limitată gratuită a manualului “MLM Affiliate Magic”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Sunteți interesați de soluții care să vă ajute să vă măriți numărul de prospecți și de înregistrări în afacerea dvs. de network marketing? Dacă da, avem un pont pentru dvs. Pentru o perioadă limitată Darren Little pune la dispoziție gratuit celor interesați manualul, MLM Affiliate Magic, la care este coautor, informează Prweb.com.

Darren Little este de părere că refuzurile pot fi eliminate complet într-o afacere de network marketing o dată ce o persoană înțelege câteva lucruri, printre care puterea marketingului atracției și brandul personal.

„Provocarea, în cazul industriei de network marketing, este că mulți oameni nu sunt învățați care este diferența între vânzarea tradițională și MLM.  În network marketing e nevoie de 5-12 relaționări pentru a înregistra un nou partener independent. Modelul MLM este mai casual decât vânzarea convențională”, a declarat Darren Little într-un interviu acordat recent.

Little spune că majoritatea oamenilor de vânzări nu reușesc în MLM din cauza mentalității. Ei înțeleg că fac prezentări și încheie vânzări. În MLM însă doar 2% din oameni vor înregistra noi parteneri după o primă prezentare – de aici frustrarea celor care au experiență în vânzări.

Potrivit Asociației Vânzărilor Directe:

–          doar 2% din oameni înregistrează noi parteneri după prima prezentare

–          doar 3% din oameni înregistrează noi parteneri după a doua prezentare

–          doar 5% din oameni, după a treia prezentare

–          doar 10% după a patra prezentare

–          80% din oameni înregistreaza noi parteneri undeva între a cincea și a douăsprezecea prezentare.

Little ne promite în cartea sa informații legate de ceea ce el numește sponsorizarea de noi parteneri după modelul bumerangului. Dacă doriți să aflați despre ce este vorba, puteți  primi un exemplar gratuit în limba engleză, înscriindu-vă site-ul MLMSuperhero.com.

Mentor multimilionar și trainer online pe domeniul afacerilor de succes, Darren Little este fondatorul grupului de traineri The MLM Superheroes.

Sursa: prweb.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

NEWSLETTER
* = câmp necesar