Echipa Jeunesse România și-a dublat rulajele

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,33 out of 5)
Încarc...

lideriJJeunesse și-a dublat rulajele în România în noiembrie, grație noii strategii de vânzări dezvoltate de liderul pe România Edy Ardeleanu, care a și fost felicitat oficial de către stafful oficial pe Europa al companiei.

Edy Ardeleanu: Proiectul prin care lucrăm, Team Global Marketing, este  unul special în zona online, social media. Practic, noi ca și grup fondator al proiectului, ne-am asociat cu Jeunesse abordând o strategie total diferită. Am avut un final de an foarte bun. De fapt, nedyu s-a terminat încă, deoarece echipa noastră se dezvoltă acum și în Italia, cu ajutorul liderilor de acolo Silviu și Caty Margheol, nivel de Safir, iar ei vor organiza la Torino și Veneția două evenimente, în 20 decembrie și în 5 ianuarie anul viitor. Astfel, eu și Valentina Stamate vom petrece această perioadă alături de ei pentru a le oferi inspirație, energia și motivația maximă pentru a reuși să își atingă scopurile. Știți din alte interviuri cum punctez eu un citat ce-l am ca scop în dezvoltare: Ajută cât mai mulți oameni să își atingă targMargheoletele și doar atunci tu vei fi un om liber.

Un alt moment favorabil a fost Black Friday, prilej cu care compania a făcut partenerilor, pentru trei zile, o ofertă de nerefuzat. Astfel, 21 de persoane și-au cumparat pachetul promoțional, devenind fondatori Jeunesse România. Dacă vă întrebați ce beneficiu le oferă acest titlu, menționăm că cei 21 de parteneri independenți sunt eligibili să primească 2% dintr-un “pool” ce ramane din rulajul Jeunesse pe România după împărțirea comisioanelor.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar