Echipa din România organizează primul târg OneCoin la nivel mondial

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,29 out of 5)
Încarc...

targLa câteva luni de la lansarea, în februarie, a platformei DealShaker pentru comercianții care acceptă monede OneCoin, echipa din România este cu un pas înainte și organizează, în 2-4 iunie, primul târg unde comercianții virtuali se vor putea întâlni și fizic cu clienții.

Marian Grigore, Diamant Albastru OneLife: Evenimentul este PRIMUL de acest gen la nivel mondial, este prima oară când facem o întâlnire între comercianții care acceptă moneda OneCoin ca modalitate de plată și cei care dețin moneda, deci puterea de cumpărare. Această întâlnire va avea loc la Romexpo și va avea o amploare foarte mare: peste 500 de comercianți și estimăm peste 50.000 de vizitatori.

Intenția organizatorilor, care au declarat că se așteaptă la aproximativ 50.000 de vizitatori și rulaje între 5 și 10 milioane de euro,  este de a facilita interacțiunea business to business a comercianților, care au ocazia astfel de a atrage noi furnizori și clienți care utilizează moneda.

În perioada târgului vor avea loc o serie de evenimente, de networking, traininguri, dar și spectacole oferite de Zuralia Orchestra și Rona Hartner.pierre

Între timp, în weekend a avut loc la Macao un eveniment global de amploare OneLife, în cadrul căruia au fost făcute noi anunțuri, printre care numirea pe poziția de CEO OneCoin a lui Pierre Arens, cu experiență de peste 25 de ani în domeniul financiar și bancar.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Cristina

    5 stele cu felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar