Echipa de fotbal LA Galaxy, sponsorizata de Herbalife, face istorie în MLS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
100913_herbalifegalaxytshirt_726

Căpitanul LA Galaxy, Robbie Keane

Echipa LA Galaxy, din prima ligă a campionatului de fotbal nord-american (Major League Soccer), s-a echipat cu tricourile Herbalife în drumul lor către o victorie istorică duminica trecută. Formaţia la care au jucat faimoşii David Beckham sau Landon Donovan şi care a fost antrenată, printre alţii, de olandezul Ruud Gullit, i-a învins pe cei de la New England Revolution în meciul final al Cupei MLS din acest an, devenind astfel singura echipă din istoria ligii care câştigă cinci trofee de campioni.

David Beckham

David Beckham

Herbalife, cu sediul în Los Angeles, a început parteneriatul cu Galaxy acum şapte ani atât pe teren, cât şi în afara lui. De foarte puţină vreme Fundaţia Herbalife Family s-a reunit cu jucătorii de la LA Galaxy pentru a servi cina de Thanksgiving la 1.000 de membri ai comunităţii locale din Los Angeles. Preşedintele şi CEO al Herbalife, Michael O. Johnson, i-a felicitat pe campioni prin intermediul unui comunicat oficial.

„A fost o zi măreaţă pentru sportul din Los Angeles şi pentru LA Galaxy, pentru că ei au făcut istorie prin faptul că reprezintă prima echipă din MLS care cucereşte cinci titluri de campion”, a spus Johnson. „În calitate de sponsor al LA Galaxy şi partener de nutriţie de şapte ani, precum şi ca locuitor al oraşului Los Angeles de aproape 35 de ani, Herbalife este extrem de mândră de asocierea cu acest măreţ club şi cu acest măreţ oraş.”

După cum se ştie, Herbalife este sponsorul oficial în nutriţie pentru o altă mare stea a fotbalului, Cristiano Ronaldo.

Amănunte despre Herbalife România, pe www.herbalife.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar