DSN: Vânzările directe, o speranță pentru tinerii șomeri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) a avertizat recent că prelungirea crizei locurilor de muncă și procentul ridicat al șomajului  la nivel mondial poate distruge perspectivele economice ale forței de muncă tinere, informează Direct Selling News.

OECD este de părere că lipsa locurilor de muncă pentru tinerii între 15 și 24 de ani ar putea avea un “efect îngrozitor” asupra carierelor acestora pe termen lung și a perspectivei câștigurilor acestor muncitori.

În 2011, 14,8% dintre tinerii americani nu erau nici angajați, nici nu erau cuprinși într-un program școlar sau de training. La nivelul celor 34 de țări membre OECD, procentul era de 18,6%.

Harry Holzer, profesor de Politici publice la Georgetown, consideră că motivul pentru care numărul angajaților a scăzut atât de mult în timpul recesiunii este acela că oamenii, când se confruntă cu o piață scăzută a muncii, acceptă pur și simplu situația. Holzer recomandă urmarea unor cursuri și activități de dezvoltare a unor noi aptitudini combinată cu experiența efectivă în muncă – aceasta fiind, în opinia sa soluția de reocupare profesională a celor care rămân în mod curent fără serviciu.

O soluție o reprezintă vânzările directe

Industria de network marketing oferă training și experiență profesională indiferent de vârstă. De fapt, companiile de network marketing au un istoric deja consacrat, cu multe cazuri în care oportunitățile acestora financiare au schimbat viețile unor tineri.

Vânzările directe îi ajută pe tineri să se dezvolte personal și profesional, asigurând training de afaceri și dezvoltarea personală care să îi ajute să aibă succes astăzi în lumea afacerilor.

În loc să intre în șomaj, tinerii ar trebui încurajați să intre în domeniul vânzărilor directe, unde sute de companii sunt dispuse să îi ajute să își construiască o carieră și să le ofere  un venit.

Sursa: Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar