DSA desemnează un lider Mary Kay în Hall of Fame

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
Michael Lunceford - Mary Kay

Michael Lunceford – Mary Kay

Asociaţia americană de Vânzări Directe – DSA (Direct Selling Association) l-a numit pe Michael Lunceford, Senior Vicepresident pentru Afaceri Publice la Mary Kay Inc., drept persoana „recrutată” în „Hall of Fame” al DSA pe 2015, în cadrul conferinţei anuale din San Antonio, Texas, SUA, din 2 iunie. Lunceford a fost ales pentru contribuţia substanţială la DSA, la DSEF (Direct Selling Education Foundation) şi la industria de vânzări directe pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani.

„Michael este un campion pentru toţi vânzătorii direcţi. A călătorit pe tot globul muncind în cadrul DSEF şi al companiei sale pentru a consilia toate nivelurile de guvernare federală, statală sau locală, a depus eforturi în domeniul responsabilităţii sociale corporatiste, şi a lucrat ca mentor pentru nenumăraţi colegi din industrie. Michael este respectat enorm în industrie, şi suntem încântaţi să onorăm contribuţia sa prin a-l desemna în Hall of Fame al DSA.”

        Joseph N. Mariano, Preşedinte DSA

Lunceford este al patrulea lider executiv din Mary Kay inclus în Hall of Fame al DSA.

„DSA m-a copleşit cu această recunoaştere. Voi împărţi această onoare cu colegii mei, atât cu cei din Mary Kay, cât şi cu ceilalţi din industrie, cu care, împreună, am ajutat, colaborat, şi am susţinut interesele milioanelor de persoane implicate în vânzări directe din toată lumea.”

        Michael Lunceford, Vicepreşedinte Senior Afaceri Publice, Mary Kay

Sursa: prnewswire.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar