Dr. Oz: Cinci ponturi pentru a face față oricăror provocări

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1. Construiește echipe. “Este foarte greu pentru o persoană să înțeleagă toate fațetele unei probleme, mai ales când te confrunți cu probleme complexe și ai ocazia reală de a aduce o schimbare în bine semnificativă. Asta nu înseamnă că nu poți lua decizii cele mai bune pentru proiectul tău, ci că ai nevoie în jur de o echipă de oameni de încredere care să îți ofere sprijin și perspectivă.”

2. Iartă. “Trebuie să ierți. Intri în contact cu o mulțime de oameni și uneori aceștia te vor dezamăgi. Dă-le din nou șansa să te surprindă.”

3. Pune-ți ideile în practică. “Succesul este 1% inspirație și 99% transpirație. Nu contează cât de bun ești, câte idei bune ai – o idee foarte bună pe un colț de șervețel nu valorează mai mult decât șervețelul. Un gând are valoare zero dacă nu este pus în practică. Trebuie să începi să asamblezi piesele. Într-un sandviș, conținutul acestuia face diferența. Pâinea reprezintă ideile, conceptul, ceea ce se vede din exterior. Acțiunile din interior diferențiază adevărații învingători.”

4. Vezi provocările drept ocazii de a învăța. “Marii chirurgi nu sunt persoane care nu greșesc niciodată – ci persoane care pot ieși din orice situație de criză. Pentru mine, asta înseamnă un mare success. ”

5. Ai grijă de corpul tău. “Trupul este templul sufletului. Dacă trupul nu este sănătos, nu poate fi un loc bun pentru minte, care nu mai poate funcționa la capacitate maximă. Menținerea unui trup sănătos este foarte importantă.”

Sursa: Success.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (0)

  1. tiberiu

    Tot ce poti sa faci rar este sa vii cu o idee .Daca aceasta este la un concurs si castigi ceva(o tigaie,un ac de cravata,mufa de la laptop) incepi sa gandesti americano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar