Doua premii pentru documentarul Morinda Life

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

TellyAwards694wMorinda Life – un documentar care conține povești inspiraționale ale unor distribuitori Morinda, a câștigat două premii la Telly Awards 2015, la categoria video online.

Cea de-a 36 ediție anuală Telly Awards premiază cele mai bune filme și producții video, cel mai bun conținut video pentru online și cele mai bune reclame și programe TV locale și regionale, anul acesta fiind înscrise în competiție aproape 12.000 de titluri nu doar din SUA, ci și din numeroase alte țări.

Morinda Life a fost creat pentru a inspira și pentru a arăta cum a schimbat Morinda viețile unor oameni din toată lumea, arătându-le o cale pe care nu o credeau posibilă, a declarat Directorul de Creație al Morinda, Scott Fuhriman

Morinda Life spune 8 povești ale unor distribuitori și ale familiilor acestora, distribuitori venind din zone profesionale diferite și care au avut succes datorită oportunității Morinda. Cele opt povești pot fi vizionate separat sau împreună pe site-ul companiei.

Una dintre povești este cea a cuplului Koichi și Harumi Saito din Japonia. Produsele sunt motivul pentru care am pornit o afacere în parteneriat cu Morinda și motivul pentru care am foarte multă încredere în Morinda, spune Koichi Saito. Fără Morinda viața noastră ar fi fost alta.

VEZI AICI DOCUMENTARUL MORINDA LIFE

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar