doTERRA a împlinit 10 ani de existență. Ce bonusuri au primit angajații

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

doTERRA a împlinit 10 ani de existență. Ce bonusuri au primit angajațiiCompania americană doTERRA a împlinit 10 ani de existență luna trecută și a început sărbătorirea aniversării cu o petrecere, organizată în statul american Utah, informează mlmzoom.it. În cadrul acesteia, fondatorii companiei americane de direct sales au oferit câte un bonus de 1.000 dolari angajaților permanenți și câte 500 celor part-time pentru fiecare an petrecut în organizația lor. doTERRA are, în prezent, un total de 3.000 de angajați. În plus, fondatorii companiei au anunțat că salariul minim va crește la 12 USD/oră.

Cu ocazia celebrării, a fost organizată Ziua Schimbării la care întreaga familie globală a doTERRA a fost încurajată să participe prin intermediul social media cu tagul #DayOfChange.

Sărbătorirea celor 10 ani va culmina cu Convenția globală doTERRA, organizată în Salt  Lake City, Utah, în 19 și 22 septembrie, la care sunt așteptați să participe peste 34.000 de parteneri independenți din toată lumea.

Compania americană de direct sales doTERRA este lider global în industria produselor de aromaterapie și uleiurilor esențiale. Ea a fost fondată de guvernatorul Gary Herbert, avocatul Sean Reyes și Derek Miller (președinte și CEO al Camerei de Comerț din Salt Lake, Utah și ex-director al World Trade Center Utah)

Sursa foto: finance.yahoo.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar