Doi lideri Vemma în vizită la București: Claudiu Moldovan și Claes Blomqvist

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

ClaudiuProbabil că ați mai citit în paginile noastre informații despre compania Vemma. În cazul în care v-ați pus atunci întrebarea dacă oamenii din România se pot înregistra și pot dezvolta o afacere în parteneriat cu această companie, răspunsul este DA. Vemma are sediul european în Polonia și livrează produse în România, unde sunt în prezent peste 150 de parteneri activi, majoritatea în Cluj.

MLM News a avut plăcerea să se întâlnească astăzi cu doi lideri din Suedia aflați într-o scurtă vizită la București. Claudiu Moldovan este plecat de aproape 25 de ani din țară, mai exact de la vârsta de 12 ani. În Network Marketing este implicat doar de 5 ani, însă este deja Star Executive Leader, având rețea în 18 țări, și este originar… din Cluj. Așa se explică, de altfel, și faptul că nucleul Vemma din România se află în acest oraș. La început a fost mai greu, au fost probleme logistice, coletele ajungeau cu întârziere. E firesc. Acum însă totul este pus la punct și suntem în căutarea de lideri în care să investim, ne-a explicat Claudiu Moldovan. Eu și partenerul meu, Claes Blomqvist, suntem dispuși să facem asta și putem veni oricând în România în acest sens. Claudiu este speaker motivațional, expert în Gen Y și Young Leadership, membru High Performance Forum cu Darren Hardy, șeful Success Magazine (Darren Hardy este și mentorul său personal).

Claes Blomqvist este partener Vemma tot de 5 ani, însă are o experiență de 15 ani în domeniul de Network Marketing. Claes este nivel de Ambasador, fiind în top 5 în Scandinavia,  cu o rețea de distribuție dezvoltată în 26 de țări.

Există și o prezentare online în limba română, un webinar care are loc la 3 săptămâni, duminica, de la ora 21.

Fondată de BK Boreyko în urmă cu 9 ani, Vemma vine pe piață cu produse wellness lichide puternic antioxidante și este prezentă în peste 50 de țări.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar