Documentarul despre Herbalife va rula în cinematografe din martie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

herbalife poza1“Betting on Zero – Pariuri pe zero”, un film documentar care face cronica presupuselor victime ale Herbalife, va intra în cinematografe în mai puţin de două luni, aducând o nouă provocare pentru companie.

Filmul, care a avut proiecţii pe circuitul festivalurilor anul trecut, va fi lansat pe 10 martie, potrivit unui comunicat. Gunpowder & Sky Distribution a asigurat proiecţiile din Los Angeles, New York, Houston şi Dallas, şi este în discuţii pentru a extinde rularea în mai multe oraşe. Pe 7 aprilie, filmul va fi valabil pe dispay-uri şi platforme online ca iTunes şi Google Play.

Filmul îl prezintă pe managerul miliardar Bill Ackman, cel care a început o campanie împotriva Herbalife în decembrie 2012, cu un pariu de un miliard de dolari împotriva companiei. “Betting on Zero – Pariuri pe zero” ar putea ajuta cauza sa prin răspândirea acuzaţiilor că Herbalife este o schemă piramidală ilegală, pentru un public mai larg.

Herbalife a ripostat împotriva documentarului cu un site web care critică filmul. O firmă de lobby care lucrează pentru Hebalife a cumpărat, de asemenea, jumătate din biletele pentru o ecranizare, ceea ce i-a făcut pe realizatori să vadă în asta o încercare de a împiedica oamenii să îl vadă. Reacția companiei este, pe de altă parte, una firească, dat fiind că îi afectează imaginea în mod direct.

“Betting on Zero – Pariuri pe zero” a fost finanţat de John Fichthorn, co-fondator al Dialectic Capital Management şi un critic al firmelor de multilevel marketing.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar