Distribuitorii Forever devin proprietari de afacere Forever

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,17 out of 5)
Încarc...

Forever LivingCompania Forever Living Products a decis să facă o adevărată schimbare de paradigmă în planul său de marketing. Conducerea Forever schimbă calitatea de distribuitor Forever în cea de proprietar de afacere.

Sigur, există şi alte MLM-uri care îşi supranumesc distribuitorii ca fiind proprietari de afacere, şi au dreptate, pentru că, după cum se ştie, fiecare distribuitor este un antreprenor şi îşi manageriază afacerea după posibilităţile şi disponibilitatea sa. Numai că Forever a mers mai departe. În toate materialele Forever se schimbă „distribuitor” cu „proprietar de afacere”. Nu putem să nu observăm şi micul joc de cuvinte, sau dublul sens al sintagmei „Forever Business Owner”. Primul sens este şi cel oficial, proprietar de afacere Forever. Al doilea este „proprietar de afacere pentru totdeauna”. Şi, din nou, cei de la Forever Living au dreptate, pentru că proprietarul de afacere din domeniul Network Marketing poate lucra toată viaţa la afacerea sa, nu este obligat de limita de vârstă să iasă la pensie şi poate lăsa moştenire afacerea urmaşilor săi.

Conducerea Forever a hotărât să facă acest pas mic pentru distribuitori, dar un pas mare pentru imaginea şi încrederea pe care o acordă acestora, bazându-se pe 11 valori pe care oamenii din Forever le-au demonstrat pe parcursul atâtor ani de Forever:

 1. Îi puneţi pe ceilalţi pe primul loc;
 2. Sunteţi plini de pasiune;
 3. Sunteţi antreprenori;
 4. Sunteţi agili;
 5. Sunteţi creativi;
 6. Întotdeauna căutaţi aventura;
 7. Sunteţi curajoşi;
 8. Întotdeauna rămâneţi pozitivi;
 9. Sunteţi întotdeauna recunoscători;
 10. Daţi dovadă de integritate;
 11. Nu o luaţi pe scurtături.

  Rex Maugham_FLP

  Rex Maugham, CEO Forever

Iată ce le spune Rex Maughan, fondator şi CEO Forever Living Products, foştilor distribuitori, actualilor proprietari de afacere Forever:

„Faceţi mai mult decât doar să distribuiţi produse. Sunteţi proprietari de afacere şi sunteţi responsabili de succesul vostru.

Vrem să recunoaştem acest lucru cu un nume care defineşte mai bine cine sunteţi şi ce faceţi. Începând din acest moment, se va face referire la voi ca Proprietari de Afacere Forever”.

Compania Forever Living a fost fondată în 1978, are sediul central în Scottsdale, Arizona, SUA, şi se ocupă cu producţia şi vânzarea de produse de wellness şi frumuseţe.

 

 

 

 

Sursa: discoverforever.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

 1. gheorghegeorgeta

  MULTUMESC PENTRU CA EXISTATI FLP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar