Directorul Avon pe Europa Centrala, Hristo Manov: Daca vrei sa castigi 10.000 de dolari pe luna e posibil, trebuie doar sa faci un efort

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Hristo Manov, director general al companiei de vanzari directe Avon pentru Europa Centrala, citat de Wall-street.ro, sustine ca un roman aloca un buget anual pentru cosmetice de maxim 50 de euro, de sase ori mai putin decat un ceh sau un slovac.

In acest context, potentialul industriei locale este enorm. “Ne asteptam ca piata cosmeticelor sa se dubleze in Romania in 10-15 ani daca evolutia se mentine in linie cu cea de acum. Mai ales in conditiile in care segmentul parfumurilor ramane unul foarte competitiv”, afirma Manov.

In Romania, industria de cosmetice a atins valoarea de circa 820 de milioane de euro, printre cei mai importanti jucatori numarandu-se alaturi de Avon giganti precum Procter&Gamble, Beiersdorf si L’Oreal. Principalul competitor al Avon pe zona vanzarilor directe este Oriflame Romania.

La nivel global Avon are 6 milioane de reprezentanti.

“Oamenii ajung reprezentanti pentru ca vor venituri suplimentare, pentru interactiune, pentru ca pot achizitiona produse pentru familie si prieteni cu discount, in conditiile in care nu toata lumea isi permite branduri de lux. Avem reprezentanti care isi dedica activitatea integral Avon si pot ajunge la venituri de mii de dolari pe luna. Aici faci atat de multi bani cat timp investesti. Nu e ca un job intr-un birou. Tu decizi cum arata viitorul tau, daca vrei sa castigi 10.000 de dolari pe luna e posibil, trebuie doar sa faci un efort”, declara directorul Avon pe Europa Centrala.

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar