Direct Selling News a dat publicității topul DSN Global 100 al companiilor MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

topDirect Selling News a dat publicității, pentru al 8-lea an consecutiv, topul său exclusiv al celor mai mari companii de vânzări directe la nivel mondial. Topul DSN Global 100 are la bază un efort colectiv menit să sublinieze impactul și potențialul canalului de vânzări directe de 183,7 miliarde de dolari. Companiile clasate anul acesta în top vin din 17 țări și însumează 82 de miliarde de dolari.  is

“În fiecare an, DSN Global 100 ne oferă oportunitatea de a recunoaște companiile de top din domeniul vânzărilor directe,” a spus Lauren Lawley, Redactor-șef Direct Selling News. “Companiile din listă acoperă o gamă largă de produse și servicii, dar au în comun o pasiune pentru dezvoltarea unei comunități de proprietari independenți de afaceri care distribuie acele produse și servicii în propriile rețele. Este un canal unic șiputernic de distribuție.”

Câteva companii au atins noi recorduri în 2016. Zece companii au crescut cu 100 de milioane de dolari sau mai mult anul trecut, iar 22 de companii au raportat fiecare vânzări anuale de 1 miliard de dolari sau mai mult. Pentru al cincilea an consecutiv, Amway ocupă lucul 1, cu 8,8 miliarde de dolari. Avon, Herbalife, Vorwerk și Mary Kay completează primele 5 locuri ale listei din aceast an.

Celebrarea și anunțarea topului Global 100 a avut loc în 19 aprilie 2017, la InterContinental Dallas, în cadrul unei ceremonii în care au fost oferite și Premiile Bravo DSN. Premiul Bravo pentru compania cu cea mai mare creștere a fost adjudecat de compania Jeunesse care și-a crescut vânzările anuale la 1 miliard de dolari în doar doi ani, de la 400 de milioane de dolari în 2014.

Vezi aici topul integral DSN Global 100

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar