Ding-dong… Sună domnul de la Avon!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

O doamnă de la Avon care recomandă produsele din ușă-n ușă poate trece neobservată, dar acum s-ar putea să găsești un bărbat pe treptele de la intrare care îți dă sfaturi despre frumusețe.  Avon a raportat o creștere de 5% a numărului distribuitorilor săi în ultimii 2 ani, un sfert dintre aceștia fiind bărbați (cu 26% mai mulți decât în urmă cu 3 ani).

Din cauza pierderii locurilor de muncă, mulți bărbați din Marea Britanie, scrie Daily Mail,  s-au reorientat către industriile de tip MLM și și-au dezvoltat tehnici proprii de vânzări, chiar dacă vânzarea de rujuri prin plasarea de oferte în cutiile poștale e departe de ceea ce visau la începutul carierei.

David Heffernan în vârstă de 39 de ani din Cheshire, după ce a fost concediat din asigurări, a avut peste 50 de interviuri pentru angajare; la niciun interviu nu a avut succes. Acum este unul dintre numeroșii guru neobișnuiți în domeniul frumuseții și câștigă mai mult din vânzarea de produse cosmetice Avon, decât la job-ul din asigurări. “La început nu știam nimic despre produse, dar se pare că femeilor le-a plăcut naivitatea mea”, mărturisește David.

Soția lui, Emma, era reprezentant Avon și l-a rugat s-o ajute. Ei au început vânzările directe din ușă-n ușă și după 6 luni aveau deja o echipă de 70 de reprezentanți. Dar în timpul incursiunilor sale în lumea femeilor și-a dat seama că încă mai are de lucrat la unele aptitudini esențiale, cum ar fi… demonstrațiile de machiaj.

Sursa: Daily Mail

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar