Din nou despre femeia antreprenor. De data aceasta, la CNBC

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Se pare că este vremea femeilor. Sau mai exact, a femeilor antreprenor. După articolul din Forbes (vezi Forbes: Noua mișcare a femeilor este antreprenoriatul), vă aducem în atenție un alt material. De data aceasta este vorba despre o emisiune TV, The Today Show de la CNBC, în care femeile sunt încurajate pe această latură a antreprenoriatului.

Emisiunea pornește de la un reportaj despre o femeie care dă viață pasiunii pentru păpuși, pornindu-și o mică afacere. Interesant este comentariul făcut de Donny Deutsch, fostă gazdă a showului  “The Big Idea with Donny Deutsch”, care pune accent pe pasiune – cheia succesului, potrivit oamenilor de succes.

Deuthsch le oferă și câteva sfaturi femeilor care intenționează să devină proprietarele unor mici afaceri:
– astăzi se pot crea magazine online cu investiții financiare extrem de mici

– dacă aveți o idee de afacere, cereți părerea familiei și prietenilor, beneficiind astfel de un adevărat  focus grup, sincer și dispus să vă ajute

– nu este nevoie să renunțați la serviciu pentru o afacere proprie,  puteți să vă implicați la început câteva ore pe zi

– din moment ce v-ați început afacerea pentru și împreună cu copiii dvs. implicații în pasiunea dvs., dezvoltați o afacere de familie.

Mamele care se ocupă de casă sunt “managerii vieții de zi cu zi” ele gestionând afacerea numită casă, argumentează Donny Deutsch, ceea ce le asigură aptitudinile necesare să pornească cu succes afaceri la domiciliu.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar