Dexter Yager: Nu lăsa pe nimeni să-ți fure visul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Dexter YagerV-ați întrebat cine sunt Dexter și Birdie Yager, cei care ocupă în acest moment primul loc în topul celor mai mari câștiguri în network marketing, cu peste 15 milioane de dolari pe an? Ei bine, cei doi pot fi ovaționați pentru construirea organizației cu cel mai mare succes din istoria MLM-ului în parteneriat cu Amway, echipa lor întinzându-se în mai mult de 40 de țări din întreaga lume și implicând peste 1 milion de oameni. Cei 3 fii ai cuplului, Jeff, Doyle și Steve, sunt, de asemenea, în afacerea Amway.

Care este povestea lui Dexter Yager? După ce a absolvit liceul în 1957, Yager a avut o serie de locuri de muncă în vânzări, vânzând de la autoturisme Ford până la bere. Ajunsese în punctul în care obișnuia să bea câte două lăzi de bere pe zi, trăind în micul oraș Roma – New York, în care majoritatea oamenilor erau faliți și nu aveau niciun vis. Atunci când o rudă a intrat în Amway în 1964, Yager fost repede captivat. “Amway a devenit prioritatea mea principală”, a declarat el.”Mâncam, dormeam și respiram afacerea șapte zile pe săptămână”.

El a arătat practic planul în fiecare noapte. În 1969, și-a mutat familia și afacerea în creștere în Charlotte (SUA), unde avea un nucleu de distribuitori. Ei au avansat în Amway mai devreme anticipase Dexter, iar el și-a realizat primul său target: a fost capabil să-și părăsească locul de muncă. La sfârșit de săptămână, el își aduna familia într-o rulotă și mergeau la ședințe. Între timp el continua să prezinte planul și a devenit milionar până la 30 de ani, iar în următorul deceniu, a devenit pionier al rețelei-suport de cărți și casete audio motivaționale.

Relațiile sunt cheia în afacerea Amway a lui Yager. “Dacă lucrați doar pentru bani, veți ajunge la un punct în care este posibil să aveți suficienți și să renunțați”, a spus el la un moment dat. “Noi construim relații, și oamenii nu renunță în mod normal la cei care îi iubesc”.

”Totul în viață este vânzare”, mai susține Dexter. “Am avut oameni care mi-au spus că sunt materialist. Eu le spun că fie ești materialist, fie ești nudist”. “Nimic nu se întâmplă fără efort; dacă se poate realiza un obiectiv fără a munci, probabil obiectivul are o valoare mică.”

“Vreau să ajut oamenii să înțeleagă că un vis nerealizat este un vis ținut prizonier de cel mai mare inamic personal: frica de eșec!”

Dexter Yager este considerat părintele MLM-ului modern, sistemele sale de training stând la baza sistemelor de dezvoltare personală și training dezvoltate de multe organizații MLM de succes.

Sursa: Business For Home

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar