Despre noi

MLM News  este primul site de știri de network marketing din România.

Lansat în 2012, MLM News s-a consolidat pe piața de media online drept o sursă informațională și educațională credibilă dedicată industriei de vânzări directe.

Atât fondatorii săi, cât și întreaga echipă activează în domeniul de network marketing, având parteneriate cu diferite companii, ceea ce pune din start bazele unei viziuni obiective, echidistante.

DSCN2612DSCN3311

De ce MLM News?

Informația pe un anumit domeniu este vitală pentru orice profesionist. MLM News vine cu noutățile din piață, tendințe, statistici, prezintă companiile și ofertele companiilor de network marketing din România și nu numai.

Schimbul de experiență între profesioniștii din același domeniu poate fi un catalizator în propria afacere. MLM News prezintă viziunile deferiților lideri din industrie dispuși să împărtășească din experiența și convingerile care i-au condus spre succes.

Imaginea industriei de vânzări directe este unul din pilonii pe care această industrie se dezvoltă în România. MLM News aduce un plus de transparență, printr-o informare corectă, echidistantă.

Ne puteți contacta aici

Comentarii (2)

 1. popa maricica monica

  Buna ziua,as dori sa intreb daca eu sunt deja inscrisa in flp as putea dezvolta aceasta afacere on line.

  • cristina

   Buna ziua,
   Nu ne este clara intrebarea dvs. Va referiti daca puteti sa dezvoltati si alta afacere online, in conditiile in care sunteti deja inscrisa in FLP? Daca aceasta e intrebarea, depinde de politica companiei. Verificati termenii si conditiile FLP, daca exista o clauza de exclusivitate cu FLP.
   Daca va referiti la permisiunea de a dezvolta afacerea FLP online, la fel, acest lucru se regaseste in politica, in termenii si conditiile FLP. In ziua de astazi, orice afacere are nevoie sa se adapteze si, prin urmare sa se poata dezvola si online, trebuie sa verificati ce inseamna, concret, acest lucru in cazul FLP. Ce anume permite compania. Vedeti aici, incepand de la punctul 14.9
   https://gallery.foreverliving.com/gallery/ROM/download/politicilecompaniei2009.pdf

NEWSLETTER
* = câmp necesar