Despre MLM pe Wikipedia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Wikipedia, celebra enciclopedie al cărei conținut este editat de vizitatori și utilizatori, este una dintre sursele populare de informații pe internet. Enciclopedia este extrem de utilizată, chiar dacă informațiile furnizate nu sunt validate de un for academic. Iată ce ne spune Wikipedia despre MLM – Multi Level Marketing:

Multi Level Marketing (Marketing multi-nivel) este o altă denumire pentru sistemele de vânzări de tip piramidal. Există un inițiator al unei astfel de scheme, care își face propria echipă. Fiecare membru al echipei încearcă, la rândul său, să-și facă propria echipă. Sistemul se repetă atâta cât permite piața. Firește, cel care inițiază sistemul este avantajat. El percepe comisioane și supra-comisioane de la toți cei care se află sub nivelul său în piramida de vânzări.

Definiția sistemului conține erori îndelung dezbătute, astfel încât nu intenționăm să insistăm asupra lor. Dorim doar să le semnalăm și facem o invitație liderilor, companiilor, organizațiilor dedicate acestui domeniu și tuturor celor doresc să își aducă aportul să facă corecturile și completările necesare pentru o informare corectă a celor interesați. Doar vorbim de o resursă perfectibilă și la care poate contribui oricine, nu-i așa?

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar