Despre libertate. Interviu cu Ib Nielsen, lider Zinzino

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

ib nielsen 2O nouă companie este pe punctul de a-și deschide porțile în România: Zinzino. Autorii pregătirilor pentru intrarea oficială pe piață a companiei sunt doi lideri danezi, Ib Nielsen și Tommy Jensen, mentorii echipei Zinzino din România. MLM News vă oferă prilejul să îi cunoașteți, mai jos putând citi un interviu cu Ib Nielsen.

MLM News: Cine e Ib Nielsen? Care e povestea dumneavoastră în network marketing?

Ib Nielsen, Black Crown Zinzino: Aveam, din 1998, jobul la care visasem – un job pe care chiar îl iubeam – eram tehnician sisteme de alarmare. Când a aparut însă al treilea copil în famile, în 2004, am început să discut împreună cu soția mea Lene despre cum ne doream realmente să fie viața noastră. Ca toți părinții, doream să avem mai mult timp pentru copii. Soția mea dorea foarte mult să mai rămână acasă cu copiii până mai cresc. Pentru că aveam salariul prea mic am început să caut ceva care putea genera un venit suplimentar. În 2005 a venit oportunitatea Zinzino și am decis să mă implic un an, timp în care să ajung la un venit suplimentar care să îi permită soției mele să rămână în continuare acasă, cu copiii.

În ianuarie 2007 – momentul în care a apărut cel de-al patrulea copil în familie, am atins un nivel de bonusuri cu Zinzino care ne-a ajutat să ne atingem primul țel. Și asta a schimbat totul. Scăpasem de teama zilei de mâine, de diminețile de alergătură ca să ne respectăm obligațiile. Acum ne puteam bucura de familie. Din acel moment diminețile au început să reprezinte partea preferată a zilei – momentele de liniște în care ne putem bucura împreună cu cei patru copii care reprezintă tot ceea ce avem mai scump.

Am continuat să construiesc afacerea Zinzino part time încă doi ani, iar de la 1 februarie ib nielsen2009 mi-am început activitatea full time ca partener de afacere Zinzino.

Această oportunitate ne-a oferit viața pe care o visam. Datorită companiei Zinzino putem să ne petrecem mai mult timp cu copiii. Avem trei băieți care sunt pasionați de fotbal, iar șansa de a-i putea însoți la antrenamente, să fim alături de ei când joacă și să călătorim împreună cu ei și să îi înspirăm să își atingă scopurile este un privilegiu pe care nu l-am fi avut fără Zinzino. În fiecare zi avem șansa de a petrece timp cu fiica noastră, să o vedem crescând, dezvoltându-se și să fim prezenți în călătoria ei.

În fiecare an călătorim prin lume ca o familie și ne bucurăm de luxul libertății de a alege cum ne petrecem ziua. Imaginați-vă, în 2016 am fost în 6 vacanțe! De 4 ori am fost în Marea Britanie, la meciuri de fotbal!

Acesta este probabil lucrul cel mai important pentru noi. Libertatea. Să facem ceea ce dorim și să fim împreună ca familie este probabil și motivul pentru care eu și Lena ne îndrăgostim unul de altul în fiecare zi – asta după 22 de ani împreună.

Astăzi avem o afacere de aproape 20.000 de oameni activi. Asta e ceea ce am putut realiza împreună cu echipa noastră fantastică și motivul pentru care ne dorim să ajutăm cât mai multe familii să ajungă aici. Libertatea financiară a făcut miracole în viața noastră, iar timpul liber care a venit la pachet cu aceasta ne-a permis să ne trăim visul.

MLM News: La 20.000 de oameni, vorbim de o organizație de calibru. Care este cheia succesului dumneavoastră?

Ib Nielsen: O dorință puternică de a face o diferență pentru mine și familia mea și munca făcută cu etică.

MLM News: Cu siguranță ați avut și momente dificile în dezvoltarea afacerii. Ce v-a ajutat să continuați? Ce ați făcut, ce v-ați spus, unde ați căutat ajutor?

Ib Nielsen:  Viața e uneori dificilă. Când am avut astfel de momente în familie am discutat cu soția mea (de aceea avem astăzi o relație extraordinară). Când apar diferite probleme în echipă mă focusez pe relație, deoarece pentru mine asta contează cel mai mult. Și da, am avut frustrări de multe ori, pentru că atunci când construiești o afacere ai nevoie să înveți din mers și înveți din greșeli. Dar nu am încetat niciodată să țin întâlniri atunci când aveam frustrări și nici să gândesc pozitiv. Iar când îmi pierd focusul îmi fixez o întâlnire cu sponsorul meu. Aș putea vorbi ore în șir despre acest subiect.

MLM News: Ce s-a schimbat în network marketing între anii 2005 și 2017? Sunt diferențe în modul de construcție a afacerii? Oamenii sunt atrași mai mult/mai puțin de network marketing?

Ib Nielsen: Aș spune că cea mai mare diferență este că astăzi poți face mai multe lucruri online. Asta înseamnă că poți construi afacerea în mai multe locuri, că poți construi mai repede.  Cred că în următorii ani tot mai mulți oameni vor găsi atractive vânzările directe.

MLM News: Este o cale destul de lungă între înregistrarea ca distribuitor și momentul în care „te bucuri de luxul libertății de a alege cum îți petreci ziua”. Cum puteți descrie acest drum în câteva cuvinte? Sunt vânzările directe pentru oricine?

Ib Nielsen: Vânzările directe pot fi pentru oricine, dar funcționează ca o afacere obișnuită, trebuie să muncești și nu poate fi construită într-o lună. Dar dacă ai o dorință arzătoare și vrei să muncești, poți să îți construiești libertatea în 3-5 ani, iar acest interval este unul scurt pentru a obține în schimb libertatea.

MLM News: Ce diferențiază Zinzino de alte companii de vânzări directe? De ce ar alege cineva Zinzino?

Ib Nielsen: Marea diferență este că Zinzino este o companie orientată spre client. Asta înseamnă că oamenii care lucrează cu Zinzino au un venit foarte stabil, deoarece clienții cumpără produsul în fiecare lună. Zinzino are o conducere de excepție, care cooperează cu oamenii, lucrează îndeaproape împreună cu partenerii independenți. Și avem produse care pot face diferența în viețile oamenilor. De aceea credem că vom ajunge la un milion de clienți în 2020 și că vom fi cea mai mare companie de vânzări directe din lume în 2035.

MLM News: Ce credeți despre potențialul pieței din România și ce plan aveți pentru a dezvolta această afacere aici? Care este strategia dumneavoastră de a deschide o piață nouă? A fost decizia dumneavoastră de a deschide România?  Este și dorința companiei de a veni aici?

Ib Nielsen: Cred că este un potențial foarte mare în România, pentru că am văzut că oamenii au nevoie de produsele noastre. Compania Zinzino a decis vara trecută să deschidă toate țările din UE, iar când avem o cifră de afaceri consistentă într-o țară are loc deschiderea oficială. Și în acest punct ne aflăm acum în România. Când avem câțiva oameni buni, începem să lucrăm cu ei și acesta este și motivul pentru care am pornit în România. Cred că putem avea 10.000 de clienți în România până la finalul lui 2018. Și eu, și compania suntem foarte fericiți să fim în România.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar