Descoperitorii fructului tahitian noni lansează o nouă companie, Zennoa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
noniJohn Wadsworth – cunoscut ca „tatăl mişcării superalimentelor” pentru că a descoperit calităţile fructului tahitian noni şi datorită rolului pe care l-a avut ulterior în fondarea companiei Morinda (fosta Tahitian Noni) – face echipă cu fostul său partener de echipă, Kim Asay, pentru a clădi o nouă firmă.
 
Numită Zennoa LLC, compania a dezvoltat deja primul ei produs, Core Care, şi se pregăteşte să-l lanseze pe piaţă, în februarie 2017.
 
Spiritul întreprinzător al lui Wadsworth se manifestă din nou după 20 de ani. Cariera lui a pendulat între om de ştiinţă în domeniul alimentelor, conducător de companie de prima mână şi inovator exploziv în industria suplimentelor nutritive.
 
Şeful Zennoa a declarat: „Mă simt mai bine fizic acum decât în urmă cu zece ani. Sunt entuziasmat de oportunitatea pe care Kim şi cu mine o avem de a lucra din nou împreună. Kim mi-a spus că nu s-a simţit niciodată mai motivat să vină la serviciu în fiecare zi, iar eu simt la fel. Cu 22 de ani în urmă am avut ocazia să prezint lumii pe morinda citrifolia-noni. Noni a fost cu adevărat primul superaliment şi multe i-au urmat pe piaţă. Ştiinţa recunoaşte acum că superalimentele oferă corpului nostru combustibilul nutriţional de care avem nevoie pentru a rămâne sănătoşi şi plini de energie”, a subliniat Wadsworth.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Tibisor

    Sa inteleg ca John nu mai face parte din conducerea companiei Morinda ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar