Des Walsh, Herbalife, ii raspunde lui Bill Ackman: Facem bani din vanzarile efectuate de distribuitorii nostri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

În urma acuzațiilor lui Bill Ackman, conform cărora Herbalife se bazează pe un sistem piramidal, președintele companiei, Des Walsh, apără Herbalife într-un interviu acordat CNN Money. În rândurile de mai jos, câteva dintre clarificările lui Walsh.

Întrebat despre cum face bani Herbalife, Walsh a spus că ”facem bani prin vânzările efectuate de distribuitorii noștri. Veniturile noastre vin din produsele vândute de ei către clienți și de la produsele pe care le consumă ei înșiși. […] Este un business to business. Distribuitorii noștri sunt oameni de afaceri independenți.”

”Cât aș plăti persoanei care m-a recrutat în această afacere”, a fost o altă întrebare adresată de reporterul CNN. ”Pentru simplul act de recrutare, persoana care te cooptează nu primește nimic. Este un lucru crucial, care face diferența dintre o companie MLM legitimă și una falsă. Dacă aduc 1.000 de oameni în companie primesc zero pentru acest lucru. Primesc bani doar pe baza produselor vândute sau a consumului. Și acest lucru este important. Suntem o companie care vinde produse, totul este concentrat pe vânzări și consum”.

Walsh a vorbit și despre banii cheltuiți de companie pentru a rezista acuzațiilor din ultima perioadă. El a spus că acuzațiile au început cu câteva săptămâni în urmă și că nu vor avea un impact așa de mare asupra companiei. ”În contextul lucrurilor suma pe care o plătim (avocaților) este relativ mică”.

Întrebat dacă îl va acționa în instanță pe Bill Ackman, Des Walsh a spus că ”luăm în considerare toate opțiunile. Credem că a prezentat lucrurile greșit dinadins”.

“FCC v-a analizat afacerile de nenumărate ori”. ”Da, iar realitatea este că în 32 de ani de când operăm o singură dată nu am fost în concordanță cu legea – decizie luată în Belgia, și s-a făcut apel. Realitatea este că în 32 de ani de operațiuni în 88 de țări a fost vorba de o singură astfel de decizie a unui tribunal, și a avut un impact zero asupra afacerilor noastre de atunci.”


 

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (0)

 1. Tudorache vasilica

  Buna ziua,
  Am citit articolele despre Compania Herbalife si as avea un scurt comentariu.
  Sant distribuitor Herbalife din anul 2005, am avut ceva probleme cu greutatea si eu si sotul meu pe care le-am rezolvat.
  Personal nu cred ca este un sistem piramidal,de exemplu noi nu vindem decat daca ne intreaba cineva ce am luat pentru a ne simti mai bine sau la persoane interesate de produsele companiei, asta ca sa fie clar ca nu avem vanzari mari ci doar ocazional.
  Eu cred ca toata lumea ar face bine sa cunoasca mai in detaliu acest sistem de vazari.De CE?
  Pentru ca aici inveti cum sa ai afacrea ta de acasa, cum sa-ti administrezi timpul, cum sa-ti stabilesti prioritati, cum sa fii sigur pe tine astfel incat sa nu depinzi de altii.Este o adevarata scoala de afaceri care din pacate nu o cunosti decat prin aceste sisteme.Cu pachetele de actiuni vandute, in ziua de azi cand discutiile despre bani si criza sant atat de prezente nu mi se pare o adevarata ”bomba”.
  Cu bine,
  Vasilica Tudorache

  • giani

   Din cate am discutat cu toate persoanele care au folosit programul de slabit de la Herbal Life, am inteles ca dupa ce nu mai folosesti aceste produse te ingrasi la loc si in plus mai pui si cateva kilograme.
   Sincer nu numai o persoana mi-a confirmat asta.
   In rest, ca si castiguri mi se par ok, iar ca afacere destul de legala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar