De unde vine curajul

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Simon_sinekAutorul şi speakerul motivaţional Simon Sinek îi explică, în aproximativ 5 minute, lui Bryan Elliott, realizatorul emisiunii Behind The Brand, cum „a făcut rost” de curaj şi cum putem, cu toţii, să-l cultivăm în cantităţi mai mari.

„Nu trebuie să cauţi în tine curajul. El vine din relaţii. Curajul vine din sentimentul că cineva te susţine.”

        Simon Sinek

Cine poate fi cel care te susţine? Poate o rudă, poate un mentor… Cuvintele magice sunt „Nu-ţi fie teamă. Nu eşti singur!”

Simon mai spune că „Oamenii sunt animale sociale, iar tot comportamentul nostru este ghidat de dorinţa de a fi în siguranţă” în multe situaţii grele, dacă nu limită.

Simon Sinek este renumit mai ales pentru popularizarea conceptului de „cerc de aur” şi „Începe cu <de ce>”. Primul lui discurs la TEDx, „Cum marii lideri ne inspiră la acţiune” este al treilea cel mai vizionat pe TED.com. Este născut la Wimbledon (Anglia), a locuit în Johannesburg (Africa de Sud), Londra, Hong Kong, iar acum stă în New Jersey (SUA).

Întreaga conversaţie despre curaj merită vizionată şi înţeleasă, avem cu toţii la îndemână mijloacele de a „da piept cu viaţa”.

 

Sursa: success.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar