De la idee la realizare. Vezi ce aniversează la 1 iulie Self Coach și ce surpriză v-a pregătit cu această ocazie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LearnAstăzi, 1 iulie, este ziua în care, cu 5 ani în urmă, s-a născut ideea Clubului de Dezvoltare Personală SELF COACH, pe o foaie de hârtie dintr-un carnețel obișnuit, la o masă din Spring Time Victoriei… De la idee la realizare au trecut aproximativ 2 ani, dar acum dumneavoastră și o mulțime de alți iubitori ai dezvoltării personale vă bucurați de această platformă de educație non-liniară și de resursele excelente pe care ne străduim să vi le punem la dispoziție! – este mesajul trimis astăzi pe mail de compania Self Coach.

Cu această ocazie, până la ora 24.00 Self Coach oferă o reducere de 61% la o serie de audiobookuri downloadabile de aici. De asemenea, sunați la 0727.77.80.06 pentru comanda rapidă și pentru detaliile de achiziție și plată.logo

Self Coach este un sistem educațional și de dezvoltare personală care funcționează în regim de vânzări directe. Acesta oferă, cu reducere, cărți, audio book-uri, e-book-uri, mp3-uri, articole și newslettere din domeniul cunoașterii de sine și dezvoltării de sine. De asemena, clubul pune la dispoziție seminarii, traininguri, workshop-uri, sesiuni de coaching și consultanță cu cei mai buni traineri și coachi din țară și străinătate.

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar