De la gangster, la milionar. Președintele ViSalus, Ryan Blair, într-un documentar despre viața sa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

nothingtolose-ryanblair-ubjViața bate filmul în cazul co-fondatorului și președintelui ViSalus, Ryan Blair, care a pornit ca membru al unei bande de gangsteri din Los Angeles și a devenit în cele din urmă un antreprenor milionar. Povestea sa, împărtășită în best sellerul din 2011 “Nimic de pierdut, totul de câștigat”, va putea fi urmărită acum și de publicul de film într-un documentar online.

O parte din povestea lui Blair are loc la ViSalus, companie pe care a salvat-o de la un faliment iminent ca urmare a crizei fiscale din 2009, pentru ca în martie anul acesta să înregistreze  vânzări de un miliard dolari. Blair și co-fondatorii, Blake Mallen și Nick Sarnicola, au vândut ViSalus societății-mamă Blyth Inc. în ianuarie 2012. Performanța ViSalus în 2012 a fost poziționarea ca Nr. 21 în clasamentul DSN Global 100, topul mondial al companiilor de vânzări directe realizat de Direct Selling News.

Aceste suișuri și coborâșuri, împreună cu multe altele povestite de Blair urmează în documentarul viitor. “Nimic de pierdut” va avea premiera pe 12 decembrie la NTLDocumentary.com.

Blair, care are un fiu cu autism, a anunțat că va dona toate încasările la organizații care sprijină copiii cu autism, cum ar fi Autism Speaks.

Vezi trailerul filmului:

Surse:   Direct Selling News

The Business Journals

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar