De ce nu a rezistat Avon în Australia? Iată un posibil răspuns

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

De ce nu a rezistat Avon în Australia Iată răspunsulDe ce nu a rezistat Avon în Australia și de ce modelele vechi de afaceri în direct selling vor dispărea sunt întrebări la care a răspuns David Nomchong, co-fondator InnerOrigin.

“Vechile modele de afaceri din direct selling, precum Avon, Isagenix și Tupperware se zbat pentru că le lipsește abilitatea de a se adapta rapid la lumea digitală. Modelul nostru de business se bazează pe tehnologie, ceea ce înseamnă că interacțiunile de business au loc cu precădere în mediul virtual, prin intermediul diverselor canale social media”, a declarat Nomchong.

Avon a anunțat la sfârșitul lunii februarie, printr-un comunicat oficial, că se retrage din Australia și Noua Zeelandă. Mișcarea de închidere a operațiunilor Avon în cele două țări a afectat 220 de angajați și peste 21.400 de reprezentanți.

InnerOrigin, o companie proaspătă în industria de direct selling, a invitat mare parte din reprezentanții Avon din Australia să li se alăture.

InnerOrigin este o companie de direct selling care se axează pe comercializarea produselor din diverse categorii (Suplimente, Îngrijire Personală, Îngrijirea Pielii, Îngrijirea Danturii, Îngrijirea Animalelor de Companie, Training/Educație, Super-alimente, Produse de Băcănie), ale căror ingrediente sunt 100% naturale și provin din comunități de producători.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar