De ce Network Marketing Forum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

img_2619-2Recent am asistat la munca de pregătire a unui network marketer pentru a-și împlini visul: acela de a fi liber. Un munte de emoții vorbind pe scenă, repetând un discurs de câteva minute despre visul său, despre dorința puternică, despre neclintire, despre energia care îl mână înainte în ciuda a orice și a oricui.

Nu a fost nici pe departe un discurs perfect din punct de vedere tehnic, însă publicul a ascultat până la ultimul cuvânt fără suflare, scurtcircuitat de explozia de mesaj și emoții. Nimic nu mă va opri să îmi împlinesc visul.

Nu îmi amintesc multe cuvinte din ceea ce a spus, nu știam în acel moment cu ce companie are parteneriat, însă acum știu mai mult ca oricând să răspund la întrebarea: De ce Network Marketing Forum? Pentru că e vorba despre oameni care îndrăznesc să își urmeze visuri, pentru că e vorba despre autodepășire, despre curaj, asumare și muncă. Dincolo de compania X, Y sau Z, este despre oameni care fac ceva pentru ca viața lor și a celor dragi să fie mai bună. E o energie specială care se creează acolo, un filon comun de trăire care transcende tot.

Cel puțin o lună pe an, echipa MLM News își alocă mare marte din timp pregătind Network Marketing Forum. Și o face cu bucurie. Dacă simți și tu la fel, te așteptăm acolo, în 4 noiembrie, să creștem și să celebrăm împreună!

Află mai multe detalii AICI

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar