Dan Stammen, noul CEO al WorldVentures Holdings

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

WorldVenturesPrimul CEO al WorldVentures, Dan Stammen, a fost de acord cu noua calitate de CEO al WorldVentures Holdings.

Dan este renumit ca o figură monumentală a industriei de vânzări directe. El şi-a clădit reputaţia prin crearea de sponsorizări corporatiste de mare efect, precum şi prin aducerea imaginii WorldVentures sub lumina reflectoarelor.danstammenWV

Dan Stammen a fost CEO WorldVentures pentru primii trei ani. După aproape 10 ani, echipa executivă a reluat ciclul.

Cofondatorul WorldVentures Mike Azcue se mută din poziţia de CEO pentru cea la nivelul Board-ului, ca partener şi co-deţinător al companiei, împreună cu Wayne Nugent, co-deţinător şi CVO (Chief Visionary Officer).

Timp de aproape un deceniu, Mike a lucrat în parteneriat cu Wayne pentru a îndeplini viziunea WorldVentures, aceea de a clădi un brand recunoscut la nivel mondial şi de a schimba viaţa oamenilor prin intermediul unor oportunităţi de neuitat.

Mike va continua parteneriatul cu WorldVentures ca şi cofondator, iar Dan va păşi în business-ul cotidian pentru a contribui la construirea viitorului WorldVentures, în momentul în care compania trece într-un alt an de creştere record.

Despre WorldVentures

WorldVentures este liderul mondial în vânzări directe de poziţii de membru în cluburi de vacanţe. WorldVentures şi-a propus ca misiune să ajute oamenii să aducă mai multă distracţie, libertate şi împlinire în vieţile lor, dar şi să ofere membrilor săi vacanţe de top la preţuri reduse.

WorldVentures combină forţa Internetului cu puterea industriei de vânzări directe pentru a pune pe piaţă locuri de membru în DreamTrips (excursii de vis). WorldVentures este o companie privată cu sediul în Plano, Texas, SUA, cu reprezentanţi şi membri în peste 28 de ţări.

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar