Dacă e MLM, e și public speaking. Vezi unde îți poți devolta și antrena abilitățile de vorbitor în public

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

overcome-public-speaking-fearDeși la prima vedere vorbitul în public nu are prea mare legătură cu MLM-ul, ei bine, are și încă una foarte mare. În definitiv, nu-i așa?, cei implicați în acest domeniu, indiferent că au în față o persoană, câteva persoane sau o sală întreagă, își împărtășesc propria poveste și prezintă produsele sau oportunitatea financiară a companiei cu care sunt parteneri. În plus, construcția unei echipe de parteneri implică leadership, motivație, inspirație și… public speaking.

Acestea sunt motivele pentru care dedicăm acest material câtorva evenimente și cursuri de public speaking:

Evenimentele 5MS

Mai exact este vorba despre franciza 5MS, creată de Ovidiu Oltean care în iunie 2013 a organizat primul eveniment în Cluj. Fiecare ediție – o combinație ideală de informație, energie și bună dispoziție – aduce în fața publicului 10 vorbitori și discursuri de câte 5 minute pe o temă dată. De asemenea, publicul poate interveni cu discursuri improvizate, iar formatul include și un invitat special și premii surpriză. Dacă v-am făcut curioși, aceste evenimente au loc în prezent în câteva orașe – Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, București, Iași și Oradea, cel mai apropiat fiind “Oamenii mă plătesc să…” programat pe 9 aprilie la București (între orele 18.30 și 21.30, la Rin Grand Hotel, invitat special: Dragoș Barbălată), oraș în care organizatorul este Valentin Oanțo.

Vezi aici detalii și formularul de înscriere la eveniment

Întâlnirile Speakers’ Arena

La Teatrul În Culise, Răzvan Daba reia astăzi întâlnirile Speakers’ Arena. Fie că vrei să devii un vorbitor mai bun, te interesează subiectele prezentate sau vrei să cunoști oameni noi, Speakers’ Arena este locul potrivit – spune în invitația sa Răzvan.

Format:
* 3 speechuri cu o informație valoroasă prezentată excepțional
* scurtă parte de teorie și feedbackul expertului la fiecare întâlnire, oferite de Răzvan Daba, inițiatorul și coordonatorul proiectului

Vezi detalii eveniment

Cursul video Speaker Elite

Dacă doriți mai mult decât participarea la evenimente de public speaking și sunteți în căutarea unui curs care să vă ajute să vă dezvoltați această abilitate la nivel profesionist, vă recomandăm cursul video Speaker Elite care poartă semnătura lui Andy Szekely, trainer, speaker, autor si antreprenor, fondator al Bootcamp University, primul program complet de dezvoltare personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial din Romania.

Un curs gratuit oferit de Andy Szekely puteți accesa înscriindu-vă aici

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar