CVSL achizitioneaza Agel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Achiziția, a patra după Longaberger, Your Inspiration At Home și Tomboy Tools, face parte din strategia de creștere în industria vânzărilor directe a CVSL, care își va deschide astfel categoriile de îngrijirea pielii și nutriție.

Fondată în 2005 în Utah, Agel oferă o linie de suplimente nutritive sub formă de gel pe piețele din întreaga lume, inclusiv în Europa, America de Nord, America Latină și Asia.

Președintele-fondator al CVSL, John Rochon, a declarat că achiziționarea Agel va permite  intrarea CVSL pe piața de 32 de miliarde de dolari a suplimentelor nutriționale, precum și pe piața de îngrijire a pielii, de 90 de miliarde de dolari, în timp ce stabilește și o prezență globală. “Fiecare companie de vânzări directe achiziționată sau aflată în procesul de cumpărare reprezintă o categorie importantă și distinctă”, a afirmat domnul Rochon. “Primele companii includ mobilier de casă prin compania Longaberger, alimente gourmet, cu Your Inspiration At Home, și de securitatea casei cu Tomboy Tools. Agel ne va permite să adăugăm nu doar o a patra societate, dar și două mari categorii în plus. Ne place mai ales faptul că Agel are o prezență solidă pe piețele internaționale cheie, cu precădere în Europa și Rusia”, a mai declarat John Rochon.

În acest sens, a fost semnată o scrisoare de intenție despre care Jeff Higginson, co-CEO al Agel, a declarat: “Alăturarea CVSL este un pas important înainte pentru viitorul companiei Agel”. “Suntem foarte impresionați de strategia lui John Rochon pentru CVSL și credem că a fi parte din CVSL va permite Agel să fie nu doar o companie puternică, ci și o parte dintr-un proiect cu adevărat interesant”, a mai declarat Higginson.

Agel vinde în mai mult de 40 de țări din întreaga lume, inclusiv Statele Unite, Canada, Mexic, Australia, Italia, Rusia, Ucraina, Ungaria, Israel, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Singapore, Thailanda, Malaezia și Japonia.

John Rochon a precizat că Julie Rasmussen, membră a consiliului CVSL, are o experiență vastă în construirea de operațiuni de vânzări directe în Europa și Rusia, expertiza ei potrivindu-se perfect cu cele mai mari piețe Agel. Rasmussen a fost președinte al Mary Kay Europa și a lansat și condus timp de un deceniu operațiunile Mary Kay din Rusia, care a devenit una dintre cele mai mari piețe ale companiei.

Compania publică CVSL Inc. urmărește o strategie de a aduna mai multe companii din vânzări directe sau micro-întreprinderi sub aceeași umbrelă. Fiecare companie își menține propria identitate și brand separat, precum și conducere, dar având o eficiență crescută prin împărțirea resurselor.

Surse: Newarkadvocate.com

Business For Home

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar