Cursa Copiilor Tupperware

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

kidsCum vremea este încă frumoasă, chiar dacă a venit toamna, iată un pont pentru copii: Cursa Copiilor Tupperware. Aceasta este parte a seriei de evenimente dedicate Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2014 și se va desfășura sâmbătă, 4 octombrie, pe un traseu ce va avea plecarea din Piața Constituției.

La această cursă pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani (impliniti la data cursei) şi 12 ani. Copiii cu vârsta de la 13 ani în sus sunt invitaţi să participe la Cursa populara (3km – necompetitivă)

Înscrierea copiilor se face pe baza certificatului de naștere (copi) și a adeverinței medicale care să certifice faptul că minorul este apt de efort fizic.

Participarea este gratuită, însă tinerii alergători sunt încurajați de organizatori să aducă materiale reciclabile (hârtie, plastic).

Cursa se va desfășura diferențiat, pe grupe de sex și vârstă, și este deschisă inclusiv copiilor cu dizabilități. 

Află mai multe detalii

Compania americană de vânzări directe Tupperware revoluționează modalitatea de păstrare a hranei, prin crearea de produse inovatoare pentru bucătărie și cămin. Produsele Tupperware® sunt destinate preparării, congelării, păstrării, transportului și servirii preparatelor. De asemenea, acestea sunt menite să diminueze cantitatea de deșeuri, protejează mediul înconjurător și sunt concepute să reziste o viață întreagă.

Produsele Tupperware® au avut întotdeauna un impact pozitiv asupra femeilor din întreaga lume, devenind un business dedicat acestora, bazat în mare parte pe relaționare și aducerea oamenilor împreună. Conceptul de vânzare prin care compania a ales să își promoveze produsele este Party-ul Tupperware®. Petrecerile reprezintă o șansă de a te întâlni cu familia, prietenii, vecinii, colegii și de a descoperi un mod distractiv de a găti împreună. Această metodă de relaționare cu clienții a ajutat la creșterea notorietății brandului. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume, iar din aprilie 2011 Tupperware® s-a deschis în mod oficial și în România.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar