Cum sa-ti fixezi tinte pentru a pune bazele unei afaceri de network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Pentru a pune bazele unei afaceri de network marketing în cel mai scurt timp posibil, trebuie să stabilești un plan de afaceri și ținte realiste, care pot fi îndeplinite, susține Dr. Jesse Brown, autorul unor bestseller-uri americane pe teme financiare și decanul Facultății de afaceri din cadrul Universității Martin.

Jesse Brown este de părere că aspectele enumerate mai sus sunt cele mai importante elemente necesare pentru clădirea și dezvoltarea unei afaceri. De asemenea el spune că nu se va întâmpla nimic fără un plan funcțional, pentru a te menține concentrat astfel încât să poți obține cel mai bun rezultat din afacerea ta.

Stabilește o serie de ținte și termene

Jesse Brown mai susține că trebuie să-ți fixezi țelurile progresiv din punctul de vedere al timpului, adică mai întâi mici sarcini săptămânale și apoi lunare, astfel încât să ai o imagine clară a întregului an și să poți urmări pe fiecare interval dacă te afli în grafic sau, dacă nu, ce nu merge conform planului și unde poți face îmbunătățiri.

Nu renunța

Dacă în primul an afacerea ta nu funcționează conform planului nu lăsa dezamăgirea să îți afecteze entuziasmul. Gândește-te că și după ce ai absolvit o facultate ai nevoie de experiență pentru a deveni un profesionist. Menține-te cât mai aproape de scopurile propuse, învață pentru a deveni mai bun, analizează ceea ce faci pentru a identifica ce poți face pentru a îmbunătăți rezultatele și nu ezita să ceri sfaturi.

Citește mai multe sfaturi ale lui Jesse Brown pe mlm.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar