Cum să reușești în Network Marketing. Partea a 2-a

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Cum să reușești în Network MarketingCum să reușești în Network Marketing este ceea ce mulți dintre novici doresc să afle. Iată ce informații și sfaturi oferă WIKI HOW:

Network Marketingul, cunoscut și sub numele de Multi-Level Marketing (MLM), este un model de business unde contractorii independenți își cumpără intrarea într-o companie și apoi câștigă comisioane din produsele pe care le vând. Profesia este atrăgătoare pentru mulți pentru că pot fi proprii lor șefi, își stabilesc propriul program, și muncesc pentru propriul lor succes. Este nevoie de un mare angajament, însă network marketingul poate fi o carieră foarte lucrativă.

În Partea 1 a acestei mini-serii am discutat despre cum să găsești compania potrivită pentru tine.

Partea a 2-a – Cum începi la compania aleasă

1. Alege mentorul potrivit. În majoritatea modelelor MLM, persoana care te-a recrutat devine mentorul tău. Mentorul te va pregăti și te va trece prin toate etapele timpurii ale muncii tale. De obicei, cu cât ai mai mult succes, cu atât mai mult câștigă financiar mentorul tău, deci este în interesul său să fie alături de tine. Când îți alegi un mentor trebuie să cauți pe:
• cineva care este disponibil când ai nevoie de ajutor.
• cineva alături de care te vezi lucrând.
• cineva care va fi sincer cu tine dacă există lucruri pe care trebuie să le îmbunătățești.

2. Studiază-ți produsele și cunoaște-le bine. Este jobul tău să vinzi aceste produse, așa că ai putea să ajungi să le cunoști pe dinafară. Trebuie să îți planifici felul în care vei prezenta produsele potențialilor clienți, cum vei răspunde întrebărilor sau îndoielilor pe care le-ar putea avea și să obții orice studiu sau cercetare care îți susțin produsul.

3. Participă la întâlnirile companiei și la conferințele de training. Acest demers te va ajuta să îți faci contacte noi și să îți dezvolți noi abilități. Te vor ajuta să îți dezvolți afacerea mai bine.

4. Generează noi leaduri. În network marketing, leadurile înseamnă potențiali clienți. Va fi nevoie să găsești mereu leaduri noi pentru a face bani. Sunt câteva moduri în care poși găsi leaduri noi și ar fi bine să folosești strategii mutiple pentru a atrage cea mai mare piață posibilă:
• Media socială este un mijloc ieftin și ușor de a face valuri în favoarea produsului tău. Pornește o pagină pentru compania ta pe fiecare dintre site-urile de media socială majore și actualizează-le regulat.
• Cumpără spațiu publicitar online și offline. Website-urile și ziarele te pot ajuta să obții popularitate pentru produsul tău.
• Tele-marketingul, deși de modă veche, este încă o metodă des utilizată pentru găsirea de potențiali clienți.
• Interacțiunea personală este, de asemenea, folositoare. Să ai mereu la tine cărți de vizită și să fii pregătit să vorbești despre compania ta. Nu poți știi niciodată când dai peste o persoană interesată să afle mai multe despre ceea ce ai de oferit.

Săptămâna viitoare vom continua mini-seria WIKI HOW cu Partea a 3-a – Cum să îți crești afacerea.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar