Cum pot vânzările directe să contribuie la dezvoltarea economiei naţionale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

QueenstownVânzările directe pot contribui nu doar la prosperitatea oamenilor, dar şi la dezvoltarea turismului, aducând astfel un plus economiilor naţionale. Astfel, Noua Zeelandă are toate motivele să sărbătorească după ce staţiunea Queenstown a fost aleasă să găzduiască 2018 Leadership Seminar, călătoria organizată pentru lideri de filiala chineză a companiei Amway, cu sediul principal în Michigan. A fost considerată o mare victorie a ţării insulare din sud-vestul Pacificului.

Şi este cu adevărat un câştig, de vreme ce Queenstown va găzdui nu mai puţin de 10.000 de distribuitori de elită ai companiei, care se vor întâlni în cadrul unei călătorii de cinci zile, în a doua jumătate a anului 2018.

Contractul turistic este considerat atât de bun, încât a fost anunţat oficial chiar de premierul Noii Zeelande, John Key, care este şi ministru al Turismului.

“Acesta este de departe cel mai încurajator business pe care l-a câştigat vreodată Noua Zeelandă şi transmite un mesaj puternic că Noua Zeelandă este un serios concurent pe piaţa mondială a călătoriilor de recompensă”, a spus el într-un comunicat de presă.

“China este acum a doua piaţă turistică pentru noi, contribuind cu aproape 1,7 miliarde de dolari neozeelandezi (un miliard de euro – n. red) la economia ţării în 2015. Iar turiştii chinezi au cheltuit zilnic mai mult decât orice alţi vizitatori ai noştri”.

Găzduirea Seminarului liderilor Amway China în 2018 va aduce Noii Zeelande 50 de milioane de dolari locali, adica 34 milioane USD. Încă 10 milioane sunt cheltuielile personale estimate ale vizitatorilor chinezi.

Afacerea nu este bună doar pentru Queenstown, dar şi pentru compania de stat Air New Zealand, care va transporta vizitatorii. Noua Zeelandă este la 14 ore de zbor de cartierul general al Amway China, din Guangzhou.

Surse: PR Newswire, Business For Home

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar