Cum iti poti construi afacerea de anul viitor in sezonul sarbatorilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Și în cazul afacerii tale ca și în al multor altora, sezonul sărbătorilor este cel mai aglomerat al anului. Poți fi foarte ușor absorbit de această febră fără a avea niciun moment de răgaz până la trecerea acestei perioade. Apoi, în luna ianuarie trebuie să muncești foarte mult pentru a repune totul pe picioare. Dar dacă faci câțiva pași strategici pe parcursul sărbătorilor poți sădi semințe care vor rodi nu numai în luna ianuarie ci pe parcusul întregului an. Iată câteva sugestii în acest sens, conform Dsef.org:

Motivează cumpărăturile pentru luna ianuarie – când cineva cumpără ceva de la tine în perioada sărbătorilor oferă-i un cupon special care poate fi utilizat în ianuarie.

Răsplătește bine hostesele – oferă un cadou special celor care lucrează de sărbători precum și în prima parte a noului an.

Recompensează sănătatea – ia în calcul parteneriatul cu o sală de gimnastică sau un gup de suport pentru dietă și oferă un discount special în acest sens celor care lucrează pentru tine și vor să facă exerciții fizice.

Organizează o promoție de Anul Nou. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a scăpa de marfa veche pregătind astfel terenul pentru linia de primăvară. Promovează promoția prin social media, email, astfel încât toată lumea să afle și să profite de ea.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar