Cum a inceput anul in industria vanzarilor directe. Vezi ce au raportat companiile

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Cum au început anul companiile MLM ne arată cifrele pe primul trimestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2012. Până acum am menționat vânzările anunțate de Herbalife, dar iată și alte rezultate:

–          Nu Skin a raportat creșteri de 19%, vânzând produsele foarte bine în principal pe piețele din America și China. Venitul net a fost de peste 54 de milioane de dolari, iar veniturile nete per acțiune au crescut de la 0,77 la 0,93$.

–          Avon în schimb a înregistrat o scădere a vânzărilor de 4% și o scădere de 3% a unităților vândute.  Cele mai mari scăderi s-au înregistrat pe piețele din China cu 30%, America de Nord cu 15% și Marea Britanie cu 9%. La conferința investitorilor, Sheri McCoy a anunțat că este încântată de semnele de stabilizare a companiei și de progresele făcute în sensul scăderii costurilor, dar că mai este mult de lucrat la partea de afacere, mai ales în SUA.

–          Oriflame a raportat, de asemenea, scăderi ale vânzărilor de 3,8%  față de trimestrul I din 2012, dar și o creștere cu 3% a numărului de consultanți activi. Au deschis un nou centru de distribuție la Moscova, ceea ce le-a afectat profitabilitatea pe termen scurt. Scăderea de 8% a vânzărilor din țările Baltice și CIS se resimte puternic, acestea fiind zonele în care Oriflame a concentrat mai mult de jumătate din volumul global al afacerii, iar vânzările nu au mai crescut în aceste regiuni în ultimele 5 trimestre.

–        Vânzările la nivel mondial ale companiei Tupperware au crescut cu 3,6% în primul trimestru al anului, printre piețele cu cele mai bune rezultate numărându-se mai ales Turcia (o creștere impresionantă, de 41%). La polul opus s-a situat Germania, cea mai mare piață din Europa a companiei, unde vânzările au scăzut cu 10%.

Surse:   The World of Direct Selling

NuSkin.com

Media.Avoncompany.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar