Cum a fost la Make the First Step?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Luminita&NicuDuminica am facut primul pas impreuna cu Luminita Mirescu si Nicu Dobreanu in noul lor proiect Make the First Step. M-am intors acasa dupa cateva ore in care nu am simtit cum trece timpul, pasind parca peste timp alaturi de cei doi speakeri. M-am intors acasa si o bucata buna de timp nu am putut povesti cum a fost, nu am stiut cum sa descriu ce am experimentat, nu am putut da un raspuns la intrebarea fireasca: Cum a fost? Imi repetam intrebarea in cap si nu venea niciun raspuns. Si, intre noi fie vorba, ma felicitam ca am scapat elegant de rugamintea de a oferi pe loc un testimonial.

Sunt la mai bine de 24 de ore de la eveniment si lucrurile incep sa se aseze. Da, stiu ca esti curios/curioasa, acum am un raspuns… a fost TRUE! A fost atat de simplu si atat de adevarat! Doi oameni care si-au pus sufletul gol golut pe scena in fata publicului. Nici nu-i de mirare ca acesta a fost captivat pe toata durata evenimentului, nu-i asa? Pentru ca Luminita si Nicu au venit cu intentia sa contribuie, iar contributia are o energie speciala, care se simte.

Cu toate acestea, simt nevoia sa fac doua corecturi la prezentarea proiectului, pentru si mai multa acuratete 🙂

1. Evenimentul s-a anuntat a fi unul motivational. Ei bine, eu cred ca a fost mult mai mult decat atat, a fost unul INSPIRATIONAL.

2. Cei doi lideri isi anuntau intentia de a determina participantii sa faca primul pas in a-si pune in practica ideile. Ei bine, consider ca evenimentul este nu doar pentru cei care vor sa faca un prim pas catre materializarea ideilor lor. Make the First Step este si pentru cei care au deja propriile proiecte: garantat in urma acestui eveniment vor face un prim pas necesar in continuarea a ceea ce au inceput.

Multumesc Luminita si Nicu pentru invitatia de a fi alaturi de voi la primul pas! Mult succes si Make the Next Step!

Articol de Cristina Baranescu

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar