CSR Overview, a IV-a ediție

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

fb-csrConceptul de responsabilitate socială a migrat, în ultimii ani, spre sustenabilitate și abordare strategică în cadrul companiilor. Este sustenabilitatea parte din fundația strategică a companiilor din România?

Din 2018, companiile care au peste 500 de angajați, cele listate la bursă, băncile și firmele de asigurări vor fi obligate să raporteze activitatea lor non-financiară, precum impactul social și de mediu pentru anul financiar 2017. Suntem pregătiți pentru această etapă și cum abordăm obligativitatea publicării publice a acestor informații?

Despre toate acestea vom discuta în cadrul celei de a IV-a ediții a evenimentului CSR Overview, organizat de BusinessMark, pe 7 decembrie 2016 la București, Hotel Radisson Blu.

Printre speakerii care au confirmat implicarea în proiect se numără:

  • RUXANDRA PIROJOC, Head of Communications Romania & Bulgaria, Bayer
  • ADINA IONESCU, Director Comunicare și Responsabilitate Socială, Grup Renault România
  • ALINA CRISTEA, Manager Dezvoltare Durabilă, Holcim România
  • SIMONA FÎRTAT, Corporate Communication and Public Affairs Manager, L’Oreal România
  • CLAUDIA POROJAN, PR Manager, KFC România
  • ANA MARESESCU, Events & Training Manager, F64
  • IOANA TETELEA, Managing Partner, Invisible Nature
  • LOREDANA MODORAN, Resource Development & Communications Director, Habitat for Humanity România
  • DAN BĂRBULESCU, Director, Asociația Parcul Natural Văcăreș
  • Invitatul special al acestei ediții este RUTGER VERKOUW, Manager Training and Coaching Programs, GLOBAL REPORTING INITIATIVE (GRI).

Cea de-a IV-a editie a CSR Overview va avea loc în data de 7 decembrie 2016 la București, Hotel Radisson Blu.

Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul: HOLCIM, AIRFRANCE/ KLM si WORLD CLASS.

Evenimentul are drept parteneri media: CSR Nest, Green Report, CSR Media, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar