Cristina și Mircea Crișan, nivel de Master cu 3 stele în compania Sisel International, intervievați de Network Magazyn

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

lideri romaniaLiderii din România ai companiei Sisel International și-au spus povestea în Ungaria pentru un site de știri… polonez. Într-un interviu pentru Network Magazyn, familia Crișan a explicat motivele pentru care a dat curs unei oportunități MLM și în special oportunității oferite de Sisel International.

Povestea lor? Soții Crișan sunt din Timișoara și au o experiență de 10 ani în industria MLM. Mircea Crișan era proprietarul unei afaceri clasice când au văzut prima prezentare în 2003, iar cei doi au fost atrași de această idee de business, trecând peste preconcepția că ar fi ‘piramidă’ și întrebându-se ‘De ce nu?’. Diferența dintre afacerile clasice, care necesitau împrumuturi mari la bănci și plătirea salariilor, și afacerea MLM cu o investiție mică, precum și lipsa timpului petrecut împreună au fost factorii catalizatori ai deciziei de a începe construirea echipei.

Au ajuns la 50.000 de oameni în rețeaua lor în România, au câștigat mulți bani, dar în 2009 au renunțat și au rămas cu veniturile pasive. Până în 2011, când li s-a prezentat în 10 minute oportunitatea Sisel și au zis, din nou, ‘Da’. Au fost entuziasmați de faptul că produsele sunt de uz zilnic și nu conțin substanțe toxice, dar și de acela că fiecare partener face bani la fiecare comandă.

Așa că au început ca distribuitori cu investiția maximă, iar acum au aproximativ 2.000 de oameni în echipă, în 12 țări deschise deja.  Folosesc doar produsele Sisel și ei, și fiica lor de 3 ani și sunt încântați de sănătate și rezultate.

Afacerea o dezvoltă în stil clasic, cu întâlniri față în față, pentru a construi încrederea. Între 4 și 6 întâlniri pe zi. Desigur, acolo unde se impune, folosesc și conferințele pe Skype sau publicitatea în presa scrisă.

Dincolo de povestea pe care o puteți urmări și în clipul de mai jos, MlmNews i-a adresat lui Mircea Crișan câteva întrebări exclusiv pentru voi, din dorința pe care am mai exprimat-o în paginile noastre, aceea de a vă aduce mai aproape lideri din industrie. Pentru că întotdeaua ai ceva de învățat de la oamenii de succes.

MLM News: Din experiența dumneavoastră, ce credeți că le lipsește românilor sau ce credeți că ar fi bine să facă românii altfel pentru a avea mai multe rezultate în network marketing?

Mircea Crișan: În primul rând, le lipsește încrederea în ei și într-un astfel de sistem, nu văd perspectiva pentru că nu vor să creadă, dar totul în viață este relativ, așa că românii ar merita să-și acorde o șansă, să încerce și altceva. Am învățat în MLM că dacă nu ești mulțumit de ceea ce ai e cazul să schimbi ceva, iar MLM-ul este viitorul în această lume fără siguranța zilei de mâine.

În al doilea rând, e momentul ca oamenii în general să înțeleagă ce înseamnă MLM și ce înseamnă sistemele piramidale… Să poți oferi în MLM șansa oamenilor apropiați  de a schimba ceva în viața lor, să-i ajuți să-și schimbe mentalitatea, să le oferi suportul și sprijinul în ceea ce fac cred că este extraordinar. Să le arăți cum pot deveni oameni de succes  ajutându-i pe alții să devină de succes este cheia în MLM, ceea ce în companii nu se întâmplă. Nimeni nu te ajută să fii de succes pentru că îi iei locul.

În al treilea rand, respectul și responsabilitatea au o importanță maximă în MLM.

MLM News: Mulți dintre oamenii care pornesc un proiect de network marketing renunță când se apropie de finalul listei calde. Dumneavoastră cum faceți să aveți 4-5 întâlniri pe zi?

Mircea Crișan: Renunță pentru că nu au avut succes. În MLM se lucrează în echipă, întotdeauna există sprijin și suport când vorbim de parteneri, de propria echipă și nu numai. Dacă vrei să ai succes atunci implică-te maxim în activitatea proprie și a echipei, nu-i lăsa să facă greșelile pe care le-ai făcut tu la început, fă totul de la început cu ei, chiar din momentul în care devin parteneri… învață-i , supraveghează-i și susține-i, dă-le sarcini!

MLM-ul nu este un sistem unde ai nevoie de multe cunoștințe , este suficient să oferi la 3, 4, 5 persoane afacerea, iar apoi poți multiplica sistemul cu ei, astfel poți avea mai multe întâlniri zilnice, iar apoi evenimente live cu toți partenerii.

Dacă se procedează așa nu vei ajunge la finalul listei. Dar această listă de care vorbim conține persoanele pe care le-am cunoscut, le cunoaștem și le vom cunoaște… este o listă fără sfârșit, ce trebuie completată zilnic.

MLM News: Un mesaj pentru comunitatea MLM News?

Mircea Crișan: Pentru a avea succes în MLM, trebuie să ținem cont de câteva aspecte  esențiale… ținută, seriozitate, respect, punctualitate, încredere, perseverență, loialitate și nu în ultimul rând:  ”Gândește cu sufletul, nu cu buzunarul!”

Vezi interviul cu soții Crișan pentru Network Magazyn:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar