Cristian Onetiu, invitat la Start-Up Wall-Street. Cofondatorul Life Care, "antrenor" la Kanal D

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Planul de vânzări ar trebui să fie cel mai mai important lucru pentru un antreprenor, mai important chiar decât planul de afaceri – recomandă Cristian Onetiu, cofondator al companiei Life Care.

“Ca antreprenor trebuie să te gândești cât de mult poți vinde cu competențele pe care le ai. Dacă nu începi cu planul de vânzări, iar acesta nu îți ocupă 60% din timpul alocat start-up-ului vei face pe dos, așa cum fac dezvoltatorii de imobiliare care vor sa aibă cea mai mare și cea mai frumoasă clădire și abia apoi caută chiriași. Fără să ai un plan de vânzări în care să îți înțelegi produsul, clienții, cum poți să crești, cum poți să fidelizezi clientul, cum îl faci un microambasador al brandului tău, nici nu are rost să te apuci de planul de afaceri. Planul de afaceri este bun doar atunci când produsul tău este vandabil. Planul de vânzări trebuie să fie mereu pe primul loc”, spune Onețiu.

Cristian Onețiu a fost invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street, înregistrarea putând fi urmărită pe site-ul Wall-Street.ro

Cu un început timid în vânzări la vârsta de 14 ani, Cristian Onețiu a fondat apoi, în 2005, împreună cu fratele său Dănuț, compania Life Care, care comercializează produse bio, de la cosmetice la alimente și suplimente, produse de curățenie, accesorii pentru casă și grădină. În prezent, au peste 60.000 de distribuitori independenți și activități în România, Ungaria, Italia și Spania.

În prezent, el este autor al programului de dezvoltare personală “MLA vs. MBA – Master of Life Administration vs. Master of Business Administration, program pe care îl predă atât organizațiilor, cât și personalităților publice care simt nevoia unei “rearanjări” personale. Iar din 12 mai, îl puteți vedea în fiecare duminică de la ora 11:30, la Kanal D, în calitate de  prezentator al emisiunii “Antrenorul”.

Sursa: Wall-Street.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar