OneCoin lansează DealShaker și se pregătește pentru listarea la bursă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 2,60 out of 5)
Încarc...
Ruja IgnatovaOneCoin anunţă că, în 2018, compania va fi tranzacţionată public. Anunțul a fost făcut, într-un video, de către fondatoarea companiei, Ruja Ignatova.
“Cu mare mândrie vă anunţăm că primii paşi OneCoin spre o tranzacţie publică au fost făcuţi.
Procedura prin care fiecare companie trebuie să treacă pentru a fi listată la bursa de valori este lungă şi complicată, aşa că facem anunţul cu 15 luni înainte, astfel încât să ne putem pregăti cu toţii în consecinţă.

Este oficial – OneCoin va deveni public în cel de-al doilea trimestru din 2018 şi vrem ca moneda să fie deschisă tuturor care doresc să cumpere şi să vândă OneCoins.

Scopul nostru este de a deveni prima companie de tehnologie financiară, de criptomonedă şi comerţ electronic care să fie listată la bursa de valori. De aceea am lansat o ofertă publică iniţială (Initial Public Offering) pentru a permite tuturor membrilor noştri să devină parte a acestui eveniment istoric. Singurul mod de a face parte din IPO este să deţineţi OneCoins. Veţi putea să schimbaţi aceste monede în următoarele luni, pentru aşa-numitele OFCs. Un OFC este un certificat de viitor care vă dă dreptul să primiţi acţiuni la compania OneCoin”, se arată în comunicatul companiei.

“Lansăm noua noastră platformă de comerţ DealShaker. DealShaker este rezultatul încântător al colaborării dintre OneLife şi OneCoin. Peste 2,8 milioane de membri activi ai reţelei OneLife pot acum să se conecteze cu acreditările lor OneLife şi să se alăture, în primă fază acestui proiect interesant. Accesaţi platforma la www.dealshaker.com, înregistraţi un profil de comerciant, creaţi şi trimiteţi prima voastră afacere pentru aprobare.

DealShaker va servi ca platformă de publicitate şi până la mijlocul lunii februarie va strânge oferte pentru promovare şi de înregistrare a comercianţilor. Pe 16 februarie 2017, membrii OneLife vor putea să înceapă cumpărăturile şi să profite de cele mai bune oferte promovate”, se mai arată în comunicat.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (22)

 1. Daniela Dumitru

  Sunt foarte incantata si multumita de sistem

 2. dan

  Doooamneee…. ce prostie si ce prosti….
  in primele 2h de la listare la bursa “Zero” asta de moneda va fi 10 centi, este limpede ca lumina zilei ca nu are cum sa aibe valoare.

  • Cristian

   Încă nu a fost listarea la Bursa , astea se poate întâmpla doar din momentul când sau produs 75 la suta din monede , asta se va întâmpla in Aprilie 2018 .
   Pana atunci ne aflam in Producție . Ai Situl Dealshaker unde poți sa plătești deja cu iei și sunt estimați cu valoarea de ~7,8 € . Deci dacă te informezi și tu un pic mai mult ai sti mai multe .

  • Tatiana

   10 centi , ii mult 1 cent maxim , tot asa a fost si la sitetalk. maxim 1 cent, maxim

  • Dan

   Dar despre bitcoin ce spui? S-a lansat in 2009 la 10 centi si cind a iesit pe bursa ,a ajuns la 1157 dolari .azi este cam la aceesi valoare.Dece nu este zero dupa cum “intelegi” tu lucrurile?

  • Dorian

   :)))) Sunteti foarte sigur, domnule Dan? Se pare ca va contraziceti singur: ori nu va avea nicio valoare ori va fi 10 centi… si spre curiozitatea dvs, la acest moment, moneda valoreaza 12.5 euro, monede care deja sunt folosite pe platforma noastra de comercianti DealShaker. Daca nu stiti ceva si va luati dupa balivernele altora, eu as zice sa incercati sa va interesati mai bine despre ce e vorba. Habar nu aveti cate chestii din cadrul legislativ au fost implementate in diferite tari datorita acestei femei care a fondat aceasta criptovaluta. Dar stiti vorba aceea: apa trece, pietrele raman! 😉

 3. jeak

  bravo desteapta la jumate sa merga fatade bitcoin

 4. Cu siguranță experții care tot comentează pe-aici habar n-au câți bitcoini zac în harddisk-uri abandonate la sugestiile altor “experți” ca ei.

 5. Giorgica

  Daca inteleg bine criptomoneda este o informație criptată, iar blockchain-ul este registrul unde se păstrează monedă criptată (informația), iar acest registru este dispersate astfel ca informația sa nu se piardă, voi ce criptați? Sau mai bine zis care este valoarea monedei voastre?

 6. Lidia RĂDĂUCEANU

  Mă bucur că mai sunt oameni destepti care se gandesc la semenii lor. Sistemul e foarte bine pus la punct . Bravo!

 7. Hello. I sell ONE coins at the price of mining!

 8. Furtuna Marius

  Cine dorește am doua conturi, unul cu 6.000 de onecoin si altul cu 500. Cine dorește sa le cumpere le poate avea pentru 6.500 euro.

 9. Searafim Nistor

  Cine stabilește valoarea unui produs, costul de fabricație sau cererea și oferta?

 10. Miki

  Domnul Furtuna iti eu 100€ pe 6500oncoin

 11. Zarath

  Cine nu risca nu castiga,eu am investit ca ceva imi spune ca urmeaza castiguri frumoase

 12. Bogdan

  A cumpărat cineva de pe dealshake sau e doar o mare vrăjeală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar