Creatorul monedei digitale MCoin, Simon Karakas, de la Congresul Criptomonedelor, la Arad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

MCO-Amsterdam-01Moneda digitală MobileCoin este o prezenţă puternică la Congresul Criptomonedelor, care are loc la Beurs van Berlage, Amsterdam, Olanda, în 17 şi 18 februarie. Asta deoarece, ByXpress & Coinsrace se numără printre sponsorii evenimentului, iar Simon Karakas, CEO Coinsrace şi creatorul monedei digitale MCoin, figurează pe panoul de speakeri.

Congresul este un prilej de întâlnire al specialiştilor în domeniu, al antreprenorilor digitali şi al pasionaţilor de nanotehnologie. De asemenea, vor fi prezenţi investitori, factori de decizie și cei prsimoneocupați de tot ce înseamnă monedele virtuale, imprimare 3D, drone şi alte lucruri de înaltă tehnologie (nano).

Este primul eveniment de acest gen la nivel european. Anterior, au mai avut loc trei ediţii Coin Congress, în Singapore și San Francisco.

Imediat după eveniment, Simon Karakas va veni în România. El va participa sâmbătă, 20 februarie, începând cu orele 14.00, la seminarul StartByXpress, organizat la Arad.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (4)

 1. Rares

  Mcoin a picat , a fost scam.

  dar baieti sunt destepti vor face alta moneda cu aceeasi actori principali, posibil putin schimbate ca ii batator la ochi.

 2. gelu R

  oficial Mcoin si BYXPRESS au fost teapa , nu mai exista.

  In urmatoarele zile vor aparea alte tepe in locul lor.

  Afacerile noi vor incepe tot de la Arad , aveti grija daca va suna urmatoarele persoane care au dat tepe grele in Sitetalk , Mcoin , Byxpress , etc : Matei , Vadim , Popa Emanuel sau Julcut , ei sunt printre cei mai periculosi in dat tepe , au lasat oamenii pagubiti vaisamar de steaua lor.

  Speram ca autoritatile sa se sesizeze macar acuma in tepele ce apar anul acesta.

  Din ce am inteles totul este condus de un domn Urban din umbra el a fost in umbra in toate tepele de mai sus.

  • Vadim Ginsari

   Cu totii stim ca am stat toti la aceeasi masa, iar pe vremea cand au aparut problemele in Byxpress, am fost primul care a tras semnale de alarma in privinta managementului, motiv pentru care, la insistentele dv. impreuna cu cei enumerati, am fost inlaturat pe motiv de “negativism” si influenta negativa a oamenilor. Haideti sa fim responsabili si sa ne asumam fiecare dintre noi greselile noastre, fara sa aruncam cu noroi in altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar