Corporate Tennis Open

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

facebook tennisBusinessMark  anunţă organizarea CORPORATE TENNIS OPEN, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, ce va avea loc la DAIMON CLUBBucuresti, în zilele de 11-12 iunie şi 18-19 iunie.

Aflat la cea de a II-a ediţie, turneul va reuni reprezentanţi ai companiilor într-o competiţie ce va avea 3 probe: echipe, simplu şi dublu.

La nivel de participare, turneul reprezintă, pentru companii, o bună oportunitate de team building, colaborare şi dezvoltare a competitivităţii sub umbrela imaginii de brand şi a culturii organizaţionale. Astfel, ne dorim să venim în sprijinul companiilor la nivel de dezvoltare a echipelor, de retenţie a angajaţilor şi de transmitere a valorilor de brand.

Concursul va avea loc în condiţii excelente, la clubul DAIMON, aflat în parcul Tineretului, lângă Sala Polivalentă, pe terenuri de zgură.

De asemenea, în primul weekend al concursului, pe data de 11 iunie, jucătorii sunt invitaţi, începând cu ora 19:00,  la cocktail- ul oficial al turneului, ce avea loc în lounge bar-ul şi terasa Daimon Club.

 CORPORATE TENNIS OPEN, va avea loc în zilele de 11-12 iunie si 18-19 iunie la clubul DAIMON, aflat în parcul Tineretului.

Partenerii evenimentului sunt: Medlife, Alpro, Isostar, Fruteria, Graphtec Design si Klarmedia.

Evenimentul are drept parteneri media: Doar Tenis, Sport Clasic.ro, Tenis de camp.ro, Open Tenis, Sport Inclusive, Tikitaka.roFinzoom, Legal Marketing, Jurnalul de afaceri, PromoafaceriBusiness Editors, Avocatura.com, Economic ZOOM, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Chalbert, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Antreprenor in Romania, Rabbit Media si Plan de afacere.ro.

Pentru detalii și înscrieri, accesează  www.business-mark.ro  sau contactează-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienților săi  modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri și creând oportunități de parteneriat strategic.

Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în intampinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business  matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar