Conversațiile online influențează trendurile în frumusețe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

112513_usnews_726Consumatorii conectați digital au amplificat efectele marketingului direct, căci părțile interesate se conectează la Internet pentru a-și împărtăși experiențele lor. Un nou studiu realizat de compania de cercetare Diagonal sugerează că industria de frumusețe în special ar putea beneficia de această desfășurare în mediul online a discuțiilor despre frumusețe.

În “O analiză a intereselor comunităților online de frumusețe”, Diagonal scoate în evidență influența pe care site-urile de consumatori online și forumurile de feedback le exercită asupra cererii de produse. Într-o piață care aduce în mod constant produse și tendințe noi, consumatorii caută în mod activ sfaturi și recomandări de încredere. Platformele sociale și alte forumuri oferă un loc pentru persoanele fizice de a primi sfaturi de la colegii lor consumatori legate de experiența la prima mână.

Raportul Diagonal a constatat că aceste comunități de frumusețe online joacă un rol în determinarea a ce tipuri de produse vor fi căutate de consumatori în viitor. Recomandarea verbală nu este nimic nou, dar migrarea ei către Internet reprezintă o oportunitate pentru companii de a intra în conversație și a avea o perspectivă fără precedent.

Sursa: Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar