Controversa dintre Ackman și Herbalife ajunge pe marile ecrane

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Work-6415-3Disputa dintre Herbalife și managerul miliardar al fondului de hedging Pershing Square, Bill Ackman, se mută la un alt nivel: pe marele ecran.

Ted Braun, regizorul premiat pentru “Darfur Now”, și Glen Zipper, care a produs documentarul “Undefeated” premiat cu Oscar, își unesc forțele pentru a examina lumea complexă din jurul Herbalife International.

Controversa dintre Herbalife și Ackman, care a acuzat compania că este o schemă piramidală, va fi subiectul principal al filmului, a cărui producție a început în luna noiembrie.

“Este un subiect firesc pentru un documentar de lung metraj”, spune Braun. “Cu un an în urmă, Zipper a venit la mine cu o serie de proiecte diferite. Printre ele a fost și o referire la conflictul care a izbucnit între Ackman și Herbalife. Asta mi-a stârnit interesul”.

Documentarea asupra Herbalife va fi aprofundată și stratificată. “Scopul este de a explora această poveste printr-o serie de caractere la diferite niveluri”, spune Braun, citat de USA Today. “Există un nivel global, așa cum este redat în ședințele de consiliu și pe Wall Street. Dar, de asemenea, există un nivel de bază. Scopul este să ne uităm la o problemă socială complicată prin aceste niveluri diferite”.

Compania își vinde produsele prin intermediul a milioane de oameni care sunt distribuitori independenți, în mai mult de 80 de țări din întreaga lume.

“Această companie aspiră la a ajuta oamenii să-și schimbe viața. Și asta este o chestiune socială”, spune Braun. “Bill Ackman simte că este o problemă socială”. Braun a mai declarat că nu are o dată de lansare specifică, dar speră că aceasta va fi în prima parte a anului 2015.

Sursa: USA Today

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar