Constanța, 4 iulie: Primul eveniment oficial organizat de Jeunesse România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,92 out of 5)
Încarc...

jeun4 iulie este nu numai… Ziua Statelor Unite, ci și ziua în care va avea loc în România primul eveniment oficial după fuziunea Jeunesse – MonaVie. Evenimentul va avea loc la Hotelul Ibis din Constanța, fiind programat să înceapă la ora 17.00.

Printre speakerii conferinței se numără liderul Jeunesse Global România Edy Ardeleanu și invitatul special al întâlnirii, Vlad Hadji, Manager General pentru Rusia al companiei, rolul de gazdă a evenimentului revenindu-i Florinei Trandafir.jeun1

„Noi venim din domeniul nutriției și înțelegem că avem o piață nouă în zona skin care, iar România este a doua piață din Europa, după Rusia la consum de produse de skin care și îngrijire. Scopul nostru este să vedem exact cum stă compania Jeunesse în România și să construim o strategie comună atât cei care venim din MonaVie, cât și cei care erau deja în Jeunesse România. În acest sens, sunt încântat că și în Jeunesse vom lucra cu managerii care au fost în MonaVie și cu care am avut o excelentă colaborare. Mă refer aici atât la invitatul nostru special de sâmbătă, Vlad Hadji, cât și la Managerul General pentru Europa Centrală, inclusiv România, Jarek Flis, care a fost Country Manager in MonaVie Polonia și cu care am colaborat încă de la început” – a declarat pentru MLM News Edy Ardeleanu.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar