Conferinta liderilor CaliVita, la Timisoara

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

CaliVitaCompania CaliVita a sarbatorit la Timisoara debutul primaverii astronomice. Pe langa cei 120 de participanti veniti din toata Romania,  a fost prezent Fondatorul si Presedintele CaliVita International, Gerry Hargitai. Conferinta Liderilor desfasurata la Hotelul Timisoara, Sala Atena a avut ca invitat special si pe doamna Agnes Tatraine Szilagyi, Director CaliVita Ungaria si CaliVita Business Academy din toata reteaua globala.

Nu a lipsit Dan Fetescu, director CaliVita Romania.

Gerry Hargitai_CaliVita

„MLM este un model de afaceri inca in tendinte si nu este intamplator ca este cea mai eficienta metoda de marketing din zilele noastre.”

               — Gerry Hargitai, presedinte si fondator CaliVita International

Moderatorul evenimentului a fost doamna Daniela Gafencu, Director de vanzari si marketing CaliVita International Romania.

Compania multinationala CaliVita International este prezenta in 37 tari, cu sute de mii de membri in retea, infiintata in 1991 si lansata pe piata din Romania in 1996.

CaliVita sprijina un stil de viata sanatos prin: sanatate cu ajutorul unei game largi de nutrienti esentiali , produse de o calitate deosebita,  libertate, independenta financiara, fara stress si constrangeri, siguranta materiala, fara capital initial semnificativ, performanta, succes, recunoastere si impartasirea experientelor si cunostintelor dobandite.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar